Sådan dække en Mobile Home våbenhus

July 8

Sådan dække en Mobile Home våbenhus

Du kan udvide din levende og underholdningsplads til en mobile home ved at bygge en veranda dækning. Det er afslappende at sidde på en veranda i varmt vejr, men du kan vedlægge en del af våbenhuset til året rundt brug. Udseendet af våbenhuset vil afhænge af hvor meget planlægning du sætte ind i projekteringsarbejdet. Materialer til en pæn veranda eller dårligt konstrueret veranda vil koste næsten det samme. En stor leder veranda kræver god skitser og omhyggelig med planlægger at replikere design du har tegnet.

Instruktioner

Forpakket 2 af 12 tømmer brædder for at konstruere veranda indramning. Bygge området tag i våbenhuset til hældning 12 inches fra top til bund. Monter ikke træ indramning til det mobile hjemmet, selv, hvis du nogensinde har brug at flytte den. I stedet, sikre indramning til våbenhuset pyntede med rustfrit stål møtrikker og bolte i stedet for simple skruer.

•Construct våbenhus som en fritstående struktur med premade stillinger og premade rækværk består af ballusters, der er firkantet i design. Bruge stillinger, der er mindst 10-tommer af 10-tommer kvadrat. Brug ikke runde støtte stillinger på et mobilhome veranda. Firkantet indlæg vil bære vægten af taget mere jævnt.

•Dæk våbenhus tag med udvendig-grade krydsfiner. Gøre krydsfiner udvide et par inches over hullet på den høje side mellem traileren og tag til skjold fra regnen. Installere tar papir og asfalt helvedesild på våbenhus tag. Sted tagrender og nedløbsrør på forsiden af veranda med en konkret splashblock i hver ende af våbenhuset.

•Dæk undersiden af veranda med krydsfiner og installere en lys stativ eller lys-fan kombination. Tråd alle elektriske ledninger gennem ydre-grade fleksible conduit. Følg alle bygningsreglementer eller anbefalinger af din lokale brand marshall.

•Build i én nederste del af våbenhus til at gemme grilling udstyr eller græsplæne værktøjer. Design en glidende dør at skjule de lagrede emner. Maling eller pletten veranda pyntede, gelændere og tag områder efter behov. Bruge oliebaseret maling eller pletten til at bevare skoven.

Tips & advarsler

  • Oprette en sikker legeplads for børn på din veranda ved at installere en gate. Køb en premade gate med simpelt rækværk til at matche rækværk omkring verandaen. Installere en lock system for at holde døren, sikker, men klar til at blive åbnet af en voksen i nødstilfælde.
  • Undgå at fjerne udvendige materialer fra din mobiltelefon hjem at vedhæfte et våbenhus tag. Det er svært at forhindre lækager, når du har tappet ind i et mobilhome tagdækning ramme. Sømning eller skruning træ lede til områderne etageadskillelsen eller spær af mobile hjem er ikke et projekt for den gennemsnitlige boligejer. Leje et byggefirma til at vedhæfte et våbenhus tag til din autocamper permanent.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com