Sådan dato arv møbler

May 13

Dating arv møbler kan være svært, især hvis du ikke er en ekspert antik forhandler. Stole på familiens historie, historier og rygter, men gøre din forskning samt at godkende og dato dine møbler stykke. Uddanne dig selv på møbler historie, og læse pålidelige antikke publikationer, der vil bringe dig ajour på møbler tendenser og stilarter. Kigge efter en producent mærkning eller fabrikation stil. Se for traditionel fabrikation stil efter den formodede dato for møbler stykke. Samle alle oplysninger og rådføre sig med en antik forhandler til at kontrollere din dating evne.

Instruktioner

•Spørg bedsteforældre eller ældre familiemedlemmer om møbler stykke. Lytte til historier om hvor stykket kom fra. Bestyrke historier med andre ældre familiemedlemmer. Spore brik tilbage, som du kan gennem din familie, og tælle de generationer, at det har bevæget sig igennem. Dette vil give dig en idé om fabrikation tidsrammen.

•Læs nyheder og tendenser i antikke arv møbler fra pålidelige antikke magasiner, fagblade og tidsskrifter. Holde sig orienteret om svindel og blive uddannet i antikke møbler.

Dyrknings den historiske periode som din arv stykket blev lavet. For eksempel, i den midten til slutningen af 1700-tallet de fleste møbler var lavet i Chippendale stil i begyndelsen af 1800-tallet Empire møbler var populære og fra midten af 1800-tallet til begyndelsen af 1900-tallet i victoriansk stil blev brugt. Ser over hele møbler stykke og forsøge at finde et stempel eller mærke med manufacturing information såsom dato, patentet nummer og navn. Forskning oplysningerne i antikke møbler opslagsværker.

•Tag skuffer og kig på hængsler og hardware. Kig på leddene, pløkker, søm og skruer. Forskellige værktøjer og hardware blev brugt i forskellige tidsperioder. For eksempel, blev skruer ikke brugt i møbler lavet før 1830. Check for symmetri. Håndlavede møbler var ikke symmetrisk som maskine lavet møbler. Kig på den træsort. Møbler lavet før 1700 var lavet af egetræ, men efter denne tid valnød og mahogni blev brugt.

•Shine en ultraviolet lys på møbler til at se for moderne, lim og materialer. Moderne materialer vil glød, når en ultraviolet lys skinnede på dem. Denne måde kan du fortælle hvis stykket er blevet repareret eller er en reproduktion.

•Tag billeder og notater af alle dine oplysninger og rådføre sig med en antik forhandler i dit område at bekræfte datoen for dine møbler stykke.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com