Sådan de-is Sub Zero køleskab

June 23

Alle Sub-Zero køleskab er udstyret med automatisk optøning systemer. Køleskabe afrimning under hver off cycle af kompressoren. Din fryser sektion har en "adaptive afrimning system" som defrosts når en mikroprocessor tænker fryseren skal være optøet. Når fryseren defrosts det normalt gør en knitrende lyd. Mikroprocessor, kan ifølge producenten, også fornemme når enten køleskab eller fryser er ikke afrimning og vil lyse en indikator køleskab i kontrolpanelet. Hvis du ser is overalt undtagen i ismaskinen spand bør du også se en belyst advarselslampe.

Instruktioner

•Find kontrolcenteret display panel i dit køleskab. Denne skærm er en lang, LED display, som vender ud mod forsiden af køleskabet. Hvis nogen del af displayet blinker, kalde en sub-nul certificeret reparatør til at løse problemet.

•Drej slukke strømmen til køleskab ved at trykke on/off-knappen i skærmpanelet.

•Åbn flip-up grill på forsiden af køleskabet. Skrub kondensatoren bag grill med en blød børste og derefter vakuum væk, løsnede støv og fnug. Vakuum i retning af kondensatoren finner. Rengøring af kondensatoren er normalt det første skridt til at løse alle klager med disse køleskabe. Slå køleskabet igen ved hjælp af kontrolelementet i kontrolpanelets display.

•Kontrollér forsegling omkring køleskabsdøren til at sikre, at døren lukning og forsegling korrekt. Kontakt en sub-nul reparatør til at løse dette problem, hvis den findes.

•Skift tasten "is on/off" pad i køleskab kontrolcenter til off for at slukke ismaskinen. Forlade ismaskine off i 24 timer. Uønskede isen i dit køleskab kan være forårsaget af en fastklemte is sliske og slukke ismaskinen for en dag skal eliminere dette problem.

Kortindgangsdør en reparatør, hvis ingen af disse trin fjerne uønskede isen i dit køleskab.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com