Sådan deaktiveres en oversvømmelse lys

September 16

Sådan deaktiveres en oversvømmelse lys

Hvis du har en oversvømmelse lys, som du ønsker at holde på plads, men du ikke ønsker det til at fungere længere, kan du tage de korrekte sikkerhedsforanstaltninger og effektivt forhindre oversvømmelse lys, så de ikke vil tænde. Processen kræver du at afbryde lys ledninger, fordi det er den eneste måde at sikre din oversvømmelse lys er deaktiveret, og beskytte hver ledning efter du afmonterer det.

Instruktioner

•Løsn de skruer, der holder dit oversvømmelse lampen på væggen, så trækker den lampen base væk fra væggen så du kan se ledninger.

•Tag ledninger mellem din oversvømmelse lys og din elektriske boks. Rotere hvert af wiren nødder mod uret til at fjerne wire nødder, derefter trække ledningerne fra hinanden. Dette vil frigøre dit lampen fra væggen.

•Skru en wire møtrik over hver enkelt wire i både hjemmets elektriske boks og lampen til at beskytte de nøgne ender af ledninger af både din oversvømmelse lys og lys i det elektriske felt. Pak elektriske bånd rundt om bunden af wire møtrik og de elektriske ledninger at holde wire møtrikken på plads.

•Tuck hjemmets elektriske ledninger ind i det elektriske felt. Montere din oversvømmelse lys tilbage på væggen ved at skrue basen i hjemmets elektriske boks. Wire nødder på alle dine elektriske ledninger vil beskytte alle dine ledninger, så oversvømmelse lys er stadig på væggen, men det er deaktiveret.

•Tag forpladen af lyskontakten, der styrer oversvømmelse lys armatur og afbryde alle ledninger mellem feltet elektriske og lyskontakt hen til forhindre oversvømmelse lys. Placer wire nødder på enderne af alle dine ledninger, derefter installere et tomt frontplade over boksen lyskontakt elektriske. En tom billedfladen sikrer, at uheld ingen vil vende lyskontakt til din handicappede oversvømmelse lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com