Sådan Declutter en pejs Mantel

July 29

Sådan Declutter en pejs Mantel

Overalt, hvor der er en flad overflade i hjemmet, rod kan ophobes, og en pejs mantel er ingen undtagelse. En pejs er normalt omdrejningspunkt i et værelse, og mantel indretning bør understrege denne funktion i stedet for at gøre det ser rodet. Uanset om du ønsker mantel at være simple eller har nogle af dine foretrukne ejendele, er der en nem måde at vise dine varer uden at få rod på plads.

Instruktioner

•Tag alt fra kaminen således at du kan genindføre dine ejendele på en sammenhængende måde. Hjemmesiden ShelterPop rådgiver, at det er ligegyldigt hvor meget ting du har på kaminen. Det skal bare gå sammen og supplere resten af indretningen i rummet.

•Display en samling af ting, du ønsker at vise, om det er et par af dine yndlingsbøger, samlerobjekt figurer eller glas. Holde samling til et maksimum på tre elementer til at holde det fra overvældende kaminen.

•Tilføj farve til rummet ved at indarbejde indretning, der er enten faux eller naturlige. Hvis du har en hvid mantel, skal du udfylde en hvid glasskål med citrusfrugter. Overfor frugtskål, tilføje en hvid skulptur eller vase til balance.

•Limit antallet af elementer, du bruger på kaminen for at holde det fra leder rodet, og sørg for, at alle stykkerne arbejde sammen. Kjole op en mantel ved at placere et stort element i midten, som et spejl eller illustrationer, og tilføje små samlinger på begge sider af mantel til at fuldføre dit arrangement.

Tips & advarsler

  • Begrænse størrelsen af din indretning til ikke større end størrelsen på pejs åbning. Dette vil holde pejsen fra ser væksthæmmede, når du tilføjer din indretning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com