Sådan Decorate 1960s Pink-flisebelagt badeværelse

March 11

Sådan Decorate 1960s Pink-flisebelagt badeværelse

Mens mange mennesker ville vælge for at ombygge en pink-flisebelagt badeværelse fra i 1960 ' erne, tilføjer at holde denne funktion, hvis det er i god stand, en retro fornemmelse til dit hjem, som giver den karakter. Udsmykning badeværelset kan kræve nogle ture til en sending eller vintage butik for at finde passende tilbehør men omfavne udfordringen er det værd for dem, der roser sig af karakteristiske stil.

Instruktioner

•Opret en badeværelse miljø hvor alt passer. Årenes løb er det muligt, at nogle af de oprindelige elementer er blevet fjernet eller udskiftet. Har til formål at bringe 1960 'er-stil tilbage helt. Tilføje en lyserøde toilet og pink vasken til at gå med flisen. Find en vintage forfængelighed at Installer om nødvendigt eller male den eksisterende, der matcher badeværelset.

•Paint badeværelset vægge i en lysere nuance af lyserød end flise for kontrast eller male væggene en anden fed farve, der var populær i årtiet som olivengrøn eller lysegul. Tilføj mønstret tapet egnet til badeværelset som et alternativ. Hænge mørke træpaneler på væggen for en ægte retro stemning.

•Tilføj stof tilbehør. Hænge rene gardiner eller gardiner med bolden frynser at holde sig med temaet 1960s. Vælge en farve som bleg lyserød eller vælger noget mørkere som en kolonial blå eller dristige mønstre med enkle former såsom cirkler eller Zefyr. Brug håndklæder, der passer til enten din maling eller fliser farver. Placer en shag område tæppe, bademåtte og toilet seat cover i de rigtige områder.

•Accessorize med dekorationer populær i æra. Hænge hylder med flosset kanter og placere genstande som glas vaser og planter som hængende ivy eller bregner. Finde gamle emballage til badeprodukter på den tid at placere på hylderne hvis det er muligt. Brug sæbe retter, bomuld bolden dispenserne, tandbørste indehavere med farvet glas og afrundede former som var almindelig i 1960 ' erne. Hænge billeder fra væggen som blomstermalerier i guld rammer for et klassisk look eller kunst med abstrakte former for en "moderne" 1960s føler.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at bryde op monokromatiske fornemmelsen, bruge hvid eller sølv til accent rummet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com