Sådan Decorate afsatser på højt til loftet

April 5

Sådan Decorate afsatser på højt til loftet

Mange hjem kommer med en indbygget afsats nær loftet. Dette forsænket område giver dig med en hylde område at vise en bred vifte af emner, men det er også svært at nå. Dette tillader dig at dekorere med emner du kan ellers ikke vises, fordi på lavere niveauer, små børn eller dyr kunne banke varer ned fra hylderne og bryde dem. Der er flere måder at gøre dette område af dit hjem skiller sig ud, som omfatter eksperimentere med farvevalg samt de elementer, du vælger at vise.

Instruktioner

•Paint området afsats. Mange gange disse loft afsatser er forsænket alkover. Gøre dette område visuelt dramatisk ved at male rummet med en pulserende farve som Midnatsblå, kinesisk røde eller semi-gloss sort.

•Indstil op belysning på hylderne. Hvis du har en elektrisk forsyning i nærheden, etablere tilbage lys. Gøre dette ved at skubbe lyset hele vejen til bagsiden af hylderne, så de er ude af syne, men kan stadig kastede et lys bag objekter som skulptur. Sporet belysning giver dig med et andet valg, som kaster lys på objekter ovenfra i stedet for bag.

•Opret bløde dekorative skærme ved hjælp af silke blomster og blade. Ordninger, som funktionen draperinger silke blade som ivy eller vinstokke henlede opmærksomheden på området.

•Tilvejebringelse nogle farve til afsatsen ved at vise en samling af farverige keramik, skulptur eller dekorative plader. Vælg stykker af varierende højder og placere de højere dem mod bagsiden.

•Indstil op familiebilleder. Vælg oprigtige billeder af dine børn spille sport, jubilæum parter, gradueringsordningen billeder eller legeplads scener. Bestil billeder, så de fortæller en historie visuelt eller vælge billeder, at centrum omkring et fælles tema som klasse billeder. Dette giver visuel kontinuitet for området.

•Display en samling. Bruge denne plads til at vise en samling af fancy vinflasker og vin holdere, antikke tog sæt, gamle fotoudstyr, en dukke eller shadowboxes fuld af forskellige former for valuta.

Tips & advarsler

  • Hvis du vælger at vise en dekorativ plade samling, Sørg for at er de plade indehavere du bruger solidt nok til at understøtte store fad-størrelse plader. Desuden, hvis du vælger elementer med et mønster, du finder interessant, Sørg for det er stor nok ses fra langt væk. Ellers skal du vælge en anden visningsområde for disse varer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com