Sådan Decorate åndeligt

March 16

Sådan Decorate åndeligt

Dekorere åndeligt kan du visuelt vise et aspekt af dit liv, som har stor betydning. Alle åndelige dekoration behøver ikke at være omkring figurer eller malerier--brug mange inspirationer til at oprette en tiltalende åndelig plads. Uanset om du ønsker at bruge plads til at øve din form af spiritualitet eller du blot ønsker at bringe et strejf af det ind i et rum, du bruger til andre formål, kan at skabe et åndeligt rum hjælpe vække din krop og sind.

Instruktioner

•Look for malerier, statuer og andre memorabilia, der afspejler din åndelige outlook. Hvis din spiritualitet hængsler på tro på en guddom, kan et billede af Guds du tilbeder eller et fotografi af et helligt sted være en måde at centrere rummet. Hvis din spiritualitet Centre på natur, indre ro eller nogen andre koncept, finde et billede, statue eller kunstværk, der flytter dig.

•Look på farverne i dit fokale pege og bruge dem som de vigtigste farver i rummet. Hvis du har valgt et foto, der er et hav--som en, der afspejler den populære kristne historie om en mand gå med Gud på en strand – du kan vælge bløde gule farver og blues til dit værelse. Hvis du har valgt et stykke abstrakt kunst med vilde grønne og røde farver, Vælg en farve til at fokusere på og lade andre stå som en kontrast til resten af rummet.

•Skabe i planter, der har en høj ilt frigive. Det vil fremme god luftkvalitet og hjælpe dig med at holde værelset rent, tankevækkende og levende. Deborah L. Brown, en gartner med University of Minnesota, opsummerede en undersøgelse på potteplanter, siger "NASA undersøgelser genereret anbefaling at du bruge 15 til 18 god størrelse potteplanter i 6-8 - tommer diameter beholdere til at forbedre luftkvaliteten i en gennemsnitlig 1.800 kvadratfod hus. Jo mere energisk vokser de, de bedre job, de vil gøre for dig." Undersøgelsen anbefalede ved hjælp af snake anlæg, engelsk vedbend og fred liljer, blandt andre.

•Vælg et stykke af møbler, der er meget komfortable til at sidde og læse. Placer den i nærheden af en boghylde. Reserve bogreol for tekster, der diskuterer dine synspunkter – og andre visninger, der interesserer dig – på spiritualitet.

•Sketch eller sy inspirerende citater, fabler eller passager fra bøger og læg dem på væggene. Overveje at bestille en vinyl wall klistermærke på en boligtekstiler butik.

•Fortsæt tilføje stykker af kunst, billeder og citater til dit hjem, når du ser noget, der slår dig. Ikke haste - Vent, indtil du er skam flyttet med et stykke før du sætter det ind i dit åndeligt indrettede værelse.

Tips & advarsler

  • Hvis din måde at være åndelig tilskynder ting som afbrænding af urt, bringe altre eller ikoner, disse i din åndelige plads.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com