Sådan Decorate antikke vægge

November 12

Udsmykning ældre eller antikke vægge vil puste nyt liv i et værelse. Dog kan du beskadige ældre vægge mens udsmykning hvis du ikke tager ordentlig pleje. Over tid, kan maling eller gips du anvender over antikke vægge skræl eller knæk, forårsager skader, der er mere omfattende på vintage vægge. Før du begynder at dekorere, tage det nødvendige skridt i anbringelse nogen revner eller huller i gips eller gips med fælles sammensatte. Desuden skrabe peeling paint off de antikke vægge med en maling skraber.

Instruktioner

•Ændr farven på væggene af grunding og maling dem. Beskytte gulvet i nærheden af de antikke vægge med en dråbe klud, og dække trim med malerens tape. Anvende primer på hele væggen med en maling rulle, og lad tørre. Bruge en lille trim børste til at anvende maling på væg overflade langs trim (støder op til områderne af tape), derefter bruge en ren maling rulle til at dække hele væggen. Tillad vægge til tørre i flere timer mellem hver frakke.

•Vælg en gobelin, der supplerer rum. Bruge en gobelin med byen scene, landskab eller seascape, hvis rummet er lille, bidrager til at give området en illusion af rum. Vandrette gobeliner give illusionen af højden; de arbejder godt i rum med lavt til loftet.

Hæng gobeliner på den antikke væg ved hjælp af selvklæbende krog og løkke skruer i stedet for søm eller skruer. Bruge krog og løkke skruer vil (Velcro) forhindre skader på strukturen af den antikke mur. Anvende selvklæbende-backed loop stribe vandret langs væggen hvor en gobelin vil hænge. Anvende lim-dækket krog stribe på bagsiden af Gobelin, langs bredden af toppen. Tryk på den mandlige striben mod den kvindelige strip til at hænge billedtæppe på plads. Den større eller tungere tapetet, mere krog og løkke strimler du skal; generelt, en lang stribe øverst burde være nok.

•Display kun et par indrammede billeder eller illustrationer på antikke vægge. Bruger alt for mange billeder eller illustrationer vil gøre væg og rummet synes rodet. Brug billede-monterings tape i stedet for søm eller skruer til at hænge indrammede billeder eller illustrationer på antikke vægge. Sådan en væg er som regel en gips væg; Brug billede-monterings tape designet til sikkert tillægger sådanne vægge uden skader rammer. Vælg den korrekte montering tape for vægten af elementet indrammet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com