Sådan Decorate balkoner med planter

November 12

Sådan Decorate balkoner med planter

Indstilling af planter på din balkon giver det et indbydende og intimt kig. At vælge den rigtige type af planter er afgørende for succesen har du i voksende dem. En lang række planter og beholdere til at holde dem er tilgængelige. Tilføjer planter til dette område tilføjer farve, tekstur og en hjemlig atmosfære til altanen.

Instruktioner

•Tag papirkurven og vragrester fra din balkon. Dette hjælper det ser mere ryddeligt og giver plads til planterne.

•Walk ud på din balkon i morgen og eftermiddag og notere hvilke områder får sollys i løbet af dagen. Dette hjælper dig med at vælge planter, der trives bedst i de nuværende betingelser på din balkon. Dette er især vigtigt, hvis balkonen har et fortelt eller tag over det.

Forpakket gryder, der har et tema eller have den samme farve og materiale. Hvis din altan har en sydvestlige tema, fungere terra cotta og rustikke udseende keramik godt for plante. Hvis du har en moderne tema, sorte eller lyse røde Potter kan være passende. Letvægts plast plantageejere kommer i en bred vifte af farver, størrelser og designs.

•Purchase planter til balkonen baseret på sollys behov. Nogle planter nyde halvskygge eller skyggefulde områder, og andre arbejder bedst i fuld sol.

Forpakket nogle blomstrende planter og nogle, der ikke blomstrer. Dette tilføjer et strejf af farve til området balkon.

•Indstil høj, medium og korte planter hele balkon, afhængig af pladsen du har til rådighed. Guffe et tall ficus træ i en tom hjørnet af balkonen. Placer en African violet på en patio tabel eller andre små top. Indstille planter, der er medium højde i forskellige områder på dækket og trin fører ned fra balkonen.

•Monter hængende kurve af blomstrende planter fra kroge på vægge eller loft, hvis din altan har en tag eller markise. Dette er især vigtigt, hvis din balkon er lille og du har begrænset plads. Hængende kurve optager ikke gulvplads, men Tilføj farve og en hjemlig look til området.

Tips & advarsler

  • Undgå at placere så mange planter på din balkon, som du ikke har plads til at gå rundt i området komfortabelt. Et rodet område har tendens til at se rodet, snarere end hyggelige.
  • Læs pleje kørselsvejledning på planterne før du køber dem. Nogle planter kræver hyppig vanding, deadheading og fuld sol eller mere skygge end andre.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com