Sådan Decorate betonvægge

January 23

Sådan Decorate betonvægge

Udsmykning beton vægge kan være lidt af en udfordring. Dog muligheder eksisterer der vil gøre din beton vægge udsmykning underligt. Udnytte den sædvanlige husstand udsmykning idéer i forbindelse med din beton vil hjælpe dig med at opnå et pænt færdig søger område for din nydelse. Tilføje illustrationer, belysningsløsninger og gulvbelægninger for en komplet remodel.

Instruktioner

Maleri betonvægge

•Applicer et lag af sealer til din beton vægge med en ren maling rulle med en ¼-tommer nap. Tillad sealer til tørre i 24 timer. Ren paint roller grundigt.

•Prime vægge med en konkret primer efter sealer tørrer helt. Du kan bruge paint roller at sikre tilstrækkelig dækning og lad det tørre i 24 timer.

•Paint betonvægge med to til fire tynde lag af maling i farve efter eget valg, at sikre, at du bruger maling, der er kompatibel med beton.

•Sponge på væggen med en anden farve til ekstra interesse. Dyp svampen i en lille mængde af maling og tryk det forsigtigt mod væggene i forskellige retninger.

Dækker beton vægge med stof

Hæng 2 af 2-tommer strimler af tømmer langs toppen af væggene og halvvejs ned hver væg, ved hjælp af en konstruktion lim, såsom flydende Nails. Sprede en rigelig lag af byggeri limen på strimler af tømmer og tryk den mod væggene, holde i 30 sekunder. Tillad flydende limen tørre i 24 timer.

•Sæt dit stof til den øverste stribe af tømmer ved hjælp af klare tommelfinger stifter eller små efterbehandling negle. Arbejd din vej rundt i lokalet, vedhæfter et panel af stof ad gangen.

•Opret forhæng med stof ved at sikre stof til striben af tømmer i midten af væggen, trækker stoffet op forsigtigt for at gøre det klokke ud over den anden strimmel. Sikre, at du trækker stoffet lige op, når du opretter swag for at undgå huller i vægbeklædning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com