Sådan Decorate brun lænestole

April 6

Sådan Decorate brun lænestole

Uanset om de er gamle relikvier eller et nyt design, kan brun lænestole alle drage fordel af en smule af indretning. Udsmykning lænestole giver dem en ansigtsløftning, tilføjer farve og kan gøre dem mere komfortable gennem dæmpning og varme. Dekorere din lænestol med farver, der passer til rummets indretning. Benytte lejligheden til at tilføje et boost af farve til dit værelse eller ændre udseende helt med indretning elementer.

Instruktioner

•Tilføj kaste pude til formanden for nogle farve og pude. Bruge et stort, firkantet pude i midten af stolen eller en mindre pude stukket ud til den ene side. Vælg puder i mønstre og farver, der tilføjer tekstur og et løft af farve til rummet. Enkel brun lænestole, som dem i læder, kan have en pude med rige tekstur. Brune stole med tekstur drage fordel af enklere puder. Prøv en ruskind pude for at supplere en brun, læderstol. Bruge rød eller orange til at tilføje en varm hue til stolen.

•Toss smide over lænestolen. Dette tilføjer farve og tekstur men også gør stolen varm og cozy når det bliver brugt. Vælg luksuriøse kaster, der er blød at røre ved og har flotte farver. Lægge kast, så det hænger ned den ene side af stolen så stolens stof er stadig synlige. Suppleant kaster til forskellige årstider. Bruge en tung kaste i vinter, som en uld, en, og en lettere i de varmere måneder. Prøv et kast i mørke, rige blå for ekstra farve, der accenter brunt men ikke overmande plads.

•Ændr udseendet af lænestol ved at tilføje en slipcover. Vælg en hvid slipcover føje en ren, sprød look til rummet eller et mønster med lyse farver. Sørg for, at slipcover passer til din stil af stolen så det ikke rynke eller hænge. Slipcovers har den ekstra fordel af at holde stolen ren og er vaskbart. Alternativt vælge slipcovers med dekorative knapper eller buer til en mere færdigt look.

•Embellish stol ved at erstatte stifter eller negle med dekorative polstring stifter eller negle. Bruge store stifter i antikke tin eller messing eller daisy nailheads for et land look.

•Paint lænestol til helt at ændre dens udseende. Bruge spray på stof maling, der er egnet til typen af polstring bruges i lænestolen. Male hele stolen eller tilføje mønstre eller billeder, såsom røde blomster eller hvid nålestriber til stolen. Bruge en stencil at tilføje billeder, så du ikke laver en fejl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com