Sådan Decorate brune lædersofaer & træ møbler

June 3

Sådan Decorate brune lædersofaer & træ møbler

Brune lædersofaer og træmøbler giver værelserne en statelig look, en stil, der fungerer godt i en undersøgelse eller et bibliotek hvor dybe tanker dyrkes. Men i mere afslappede omgivelser som en den eller stue, mørkt læder og træ toner kan gøre rummet synes trist og dyster. Du kan omdanne humør med et par simple udsmykning teknikker.

Maling og vægbeklædning

Male væggene med lyse farver, lyse værelse og tage fokus fra mørket. Lys skifer blå eller mint grøn kontrast godt med brun og bringer ud kornet i de træmøbler. Tapet ene væg med et geometrisk mønster i nuancer af gul, grøn eller blå til at tilføje en unik aspekt til indretning.

Stole og borde

Par i brun læder sofa med stole betrukket med tekstureret stoffer i nuancer af blå, grøn eller gul. Hvis du kan lide en masse af læder i rummet, Vælg hvid eller creme farvet læder overstuffed stole, og osmannerne. Hvis sofaen er voluminøse og heavy, parres med møbler med lysere linjer til balance i rummet. Bringe opmærksomhed på de eksisterende træmøbler med udgangen eller sofaborde lavet af glas, messing eller sølv, som også supplerer de rige toner af lædersofa.

Puder og kaster

Kaste et par farvestrålende puder i sofaen i assorterede figurer og unikke designs. Stable nogle dyr mønster gulv puder i hjørne for at tilføje en finurlig touch til jordfarver. Du kan blødgøre udseendet og linjer af en brun lædersofa med en let vævet silke smide draperet over ryggen eller henkastet arrangere små kaster i lyse tekstiler og farver på armene på sofaen.

Vindue behandlinger

Lysne op i rummet med luftige vindue behandlinger som ren og skær paneler eller gaze forhæng. Brug farverige tråde af brede satinbånd eller metallisk eller jeweled tiebacks. Hvis privatlivets fred ikke er et spørgsmål, give afkald på gardiner og dekorere vinduer med farverige kapper fremstillet af materialer med små tråde af metallisk tråd løber gennem dem. Installere rød eller citron farvede romerske nuancer på windows til at lysne stemningen og giver beskyttelse mod lys og naboer.

Andet tilbehør

Hæng malerier og billeder med farverige temaer til at lysne op i rummet. Dække nogle af træmøbler med lutter eller blonder doilies eller klude til at gøre dem mere interessante og vise en bred vifte af kuriositeter, der blander moderne nips med antikke stykker. For at binde rummet sammen, vises en lille læder-dækket bord eller afføring i et hjørne af rummet en god afstand fra sofaen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com