Sådan Decorate Cape Cod soveværelser

October 10

Sådan Decorate Cape Cod soveværelser

Udsmykning Cape Cod soveværelser måske ikke omfatte dorm windows og den tilknyttede alkove. Du kan have en Cape Cod stil uanset om du har en Cape Cod hjem. Du kan oprette en strand - eller sommerhus-tema soveværelse med nuancer af blå og hvide eller subtil blomstermotiver tekstiler. Cape Cod værelser er lyse, luftige og komfortable; dekorere din egen med disse tips og ideer.

Instruktioner

Dorm Windows

•Indgive dorm windows i et sandt Cape Cod soveværelse baseret på deres størrelse og omfang. Afhængigt af hvordan din windows er placeret, skal du muligvis rummet under for en lampe bord, reol eller vindue sæde. Hvis din windows er fuld længde, vil en åben stil lampe-tabel, der ikke blokerer lyset eller dække vinduet bruge rummet uden at kompromittere de arkitektoniske detaljer. Hænge gardiner eller tilføje skodder som dit værelse indretning dikterer. Hvis mur rundt om dit kollegieværelse vindue påvirkes også med vinkler resulterer i lavt til loftet, bruge pladsen for siddepladser eller dekorativ opbevaring.

•Decorate dit soveværelse i en Cape Cod style med eller uden de arkitektoniske detaljer. Hvidkalkede vægge kan parres med shabby chic møbler og smedejern belysning og tilbehør. Blød vasket blå og hvid-stribede sengelinned og rige trægulve spredt med bløde hvide tæpper bidrage til en strand-stil. Hvid clapboard skodder arbejde som vindue behandlinger og en enkel hvid gyngestol er en nice touch for ekstra siddepladser. Accessorize minimalt med billeder af rocky klipper og lys blå vand eller øde strækninger af sand og hav.

•Embrace sommerhus fornemmelsen af Cape Cod-stil soveværelse med dybe blå vægge halvvejs dækket af hvid perle bestyrelsen under wainscoting. Vælg en hvid eller mahogni plakat seng, og der er uoverensstemmelse mellem de resterende hvide møbler. Placer en overstuffed blomstret stof stol ved siden af et bord og en lille reol til at oprette en læsning nook. Tilføje en fluffy dundyne er omfattet af en solid hvid eller blomstret dyne og for mange puder og bløde bølgende gardiner for en hyggelig, men alligevel luftige føler at din Cape Cod hytten.

Tips & advarsler

  • Accent arkitektoniske detaljer i dit soveværelse med koordinerende maling farver.
  • Male i et velventileret rum.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com