Sådan Decorate dametoilet på et Budget

June 13

Sådan Decorate dametoilet på et Budget

Pulver værelse er ofte en af de første områder dine gæster vil besøge mens tilbringe tid i dit hjem, så du ønsker at gøre det så visuelt tiltrækkende som muligt. Selv hvis du ønsker at holde sig til neutrale farver i pulver værelse, er gør rummet æstetisk nøglen. Der er flere overkommelige måder at pryde dametoilet, herunder tilføje farve og underskrift accenter, der viser off din personlige stil og giver en følelse af afslapning og komfort for alle, der kommer ind i rummet.

Instruktioner

•Paint accent væggen på en måde, der vil skille sig ud. Spare tid og penge ved at male én væg er ideelle for denne lille rum. For eksempel anvende maleri tape på væggene og bruge sort maling til at skabe striber på den hvide væg. Eller Vælg en lyse fuchsia eller neon grøn skygge for accent væggen for at gøre den hvide vask og toilet synes lidt lysere. Du kan også vælge en metallisk skygge at male paneler for at tilføje mere sofistikerede og underspillet farve til rummet.

Hæng et spejl på sidevæggen så gæster kan tjekke deres udseende før de forlader dametoilet. Du kan finde overkommelige spejle på discount varehuse, er i trekantet eller cirkel figurer så spejlet bliver særlig mærkbar.

Hæng en dekorativ print på accent væggen for at skabe mere opmærksomhed til denne del af pulver værelse. Eller Vælg en lille samling af tema udskrives til skærm, som tre forstørrede billeder af blomster til huse i guld rammer. At spare penge, tage billeder og forstørre dem. Du kan endda inkludere billeder af familiemedlemmer til at vise på væggen eller billeder af din have.

•Purchase en flok høj, syntetiske blomster fra lokale håndværk butikken--det vil spare penge i det lange løb, fordi du ikke behøver at holde købe levende blomster til rummet. Købe en stor vase eller kurv til at huse blomster i, og Placer ordningen i den mest fremtrædende hjørne af pulver værelse.

•Sæt lille stearinlys på siderne af vasken eller holdning et lille glasskål fyldt med potpourri på bagsiden af toilettet. Disse overkommelige tilføjelser tilføje lidt mere farve til pulver værelse og forlade området lugte duftende.

•En komplet look med en område tæppe, der føjer tekstur og en pop af farve til rummet. For eksempel, hvis din dametoilet er lys brun eller tan, tilføjer en område tæppe i en koral skygge en smule af varme spænding til området. For et badeværelse, hvor grå er den vigtigste farve, giver en royal blå tæppe en fornemmelse af dekorative sindsro.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com