Sådan Decorate drenge & piger soveværelser

August 20

Sådan Decorate drenge & piger soveværelser

Udsmykning et soveværelse, der bruges af en dreng og en pige er typisk mere tricky end et soveværelse deles af børn af samme køn. Dette er fordi drenge og piger generelt har meget forskellige behov og ønsker, når det kommer til deres soveværelse indretning. At finde et fælles element, kan tema eller farve ordningen gøre denne proces glattere, om rummet er delt af en dreng og pige eller det er et ekstra rum på Grandma's house for alle børnebørnene, når de besøger.

Instruktioner

•Indstil et farveskema eller grundlæggende tema idé der appellerer til dreng og pige. For eksempel, blues og greens for undervandsstøj temaer. Stranden, tropiske eller nautiske temaer også ville arbejde. Overveje dyr temaer, prins og prinsesse, stjerner og ydre rum eller vestlige temaer.

•Paint vægge i en farve eller en kombination af farver, der appellerer til dreng og pige eller supplere en neutral tema. For eksempel, lys blå, grøn, beige, grå-blå eller andre neutrale farver ville arbejde for hele rummet. Eller kombinere forskellige farver for at fremhæve og adskille forskellige områder af rummet. For eksempel male to vægge blå i drengens område og de andre to røde i pigens område. Overvej at bruge vægmalerier. For eksempel male væggene i en lys blå repræsenterer havet med havfruer på hendes side og hajer eller hvaler på hans side.

•Vælg møbler, der blander og passer til rummets størrelse. For eksempel, hvis rummet er stor nok til at opdele, så hvert barn har privatliv, indstille bogreoler eller kister back-to-back i midten af rummet. Bruge køjesenge til et mindre rum, hvis børnene er enige om tema eller farve ordningen. men skelne bed områder. For eksempel, kunne en have tema med bugs for ham og blomster til hende omfatte kalkmalerierne eller strøelse, således at hvert barn har nogle personlige rum.

Hæng gardiner, der binder rummet sammen. Hvis tema eller farve ordningen ikke vil give mulighed for tema-specifikke gardiner uden at favorisere et barn bør overveje solid farver eller stribede gardiner, der omfatter farver fra begge børnenes områder. For eksempel kunne en nautisk tema omfatter navy vægge med hvide eller røde gardiner.

•Accessorize værelse med et tæppe, der opfanger farver fra gardiner og sengetøj. Placere lys og lamper i rummet til at lyse op hele rummet, eller blot små områder i tilfælde af et barn ønsker lys og den anden ikke. Hænge billeder eller indrammet plakater, der arbejder for begge børn. For eksempel, pigens side kan indeholde billeder af himmelske måner og stjerner og drengens side kunne omfatte ydre rum billeder.

•Medtagelse kurve, containere, hylder eller legetøj kasser for hvert barn at have deres egen plads til at gemme deres legetøj og personlige genstande. Selv om rummet er for korte besøg på Grandma's house, et barn vil sætte pris på at have individuelle lagerplads. Der bør være en fælles område i det rum, hvor begge børn er velkommen til at spille sammen eller gemme delte legetøj og bøger.

Tips & advarsler

  • Balance indretningen så meget som du kan for begge børn til at føle sig hjemme i stuen. Det bør ikke læne mod et barns smag end andre barnets smag.
  • Undgå at gøre for meget. Tilføjelse for mange farver eller tilbehør vil sandsynligvis overvælde værelse, gør det et sted ønsker hverken barn at være i. Enkel er typisk bedst.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com