Sådan Decorate elegante hjem

December 25

Sådan Decorate elegante hjem

Mens tanken om en elegant indrettede hjem kan påberåbe sig tanker om dyrt, high-end møbler og værelser fyldt med lysekroner og guilded spejle, behøver ikke din elegante bolig være dyre, heller ikke overfyldt med dekorationer. Du kan oprette en fisefornem beboelsesrum ved at afbalancere elementer af enkelhed og udseendet af delikatesse, og du kan gøre det ved at kigge i uventede steder.

Instruktioner

•Paint dine vægge med en elegant base nuance. Vælg lysere humørsyg farver eller neutrale farver til at fremhæve enhver rigt farvede eller mønstrede møbler. Hvis dine møbler er neutral, dog kan du optage en varmere nuance, eller fremhæve dine vægge med markeringsfarve på støbning og trim.

Indarbejde subtile tekstur som dæmpede striber i fløde toner eller en accent væg med anaglypta (tekstureret) tapet forlod hvid eller malet en rig farve.

•Skabe i møbler og indretning stykker med lange, slanke eller kurvede silhuetter. Placer udsmykkede rammer med rulle-arbejde på væggene, eller sæt en antik chaiselong, høje gulv lysekrone eller moderne, kurvede sofa i opholdsstuen.

Vælg ren, enkel linjer med "blødgjort" eller afrundede hjørner at afbalancere kurver med et element af enkelhed.

•Tilføj et lignende mønster, farve eller design i flere områder og forskellige typer af accenter i hele et værelse. Kontinuitet bringer en visuel følelse af harmoni til en elegant hjem. Et tæppe, gobelin og sæt af kandelabre i et rum kan alle deler den samme eller en gratis farve eller et mønster type, f.eks. Farver nødt ikke til at matche præcis, men de bør mesh godt sammen, når de placeres i forskellige områder af et enkeltværelse.

•Shop loppemarkeder og sparsommelighed butikker for elegante fund. Stormagasin indretning kan se køre af møllen, mens sjældne, unikke elementer bringe en følelse af verdslighed og charme, der er afgørende i elegant indretning.

Varerne skal muligvis være renoveret, men kan du typisk finde elegante antikke designs, der kan gøre et rum med en lille fastsættelse. Bruge online design blogs eller DIY møbler bøger til inspiration til maleri, efterbehandling og upcycling sparsommelige fund.

•Tilføj forskellige teksturer til din indretning. Gøre en simpel, falmede lænestol til en elegant accent stykke af reupholstering det i kamelhår, eller placere en persisk eller faux fur tæppe nedenunder dit sofabord for lidt glamour og storhed.

Hvis du planlægger at bruge mange forskellige teksturer, holde farver eller design, indretning simpelt at holde dit værelse fra ser rodet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com