Sådan Decorate foran indgangen Vinduer

May 31

Sådan Decorate foran indgangen Vinduer

Mange homebuyers ved inden for sekunder, om de har en interesse i at købe dit hjem, og hvis din bremse appel ikke er intakt de aldrig selv kan træder indenfor. Gæsterne kan ligeledes ikke velkommen, hvis forreste ser nøgne og uindbydende. Din hoveddør windows er en stor del af denne ligning; de skaber en mulighed at tilføje bremse appel og stil til din hoveddør med brug af skodder, trim, nuancer, gardiner og tilpassede detaljer.

Instruktioner

•Installer skodder på ydersiden eller indersiden af vinduerne. Bruge mindre skodder, hvis du har et lille vindue på din indgang. Plantage skodder vil skabe en charmerende look til større vinduer. Farven på skodderne bør supplere farven på dit hus eksisterende maling farve, men ikke falme i farven.

•Nail støbning omkring toppen og siderne af vinduet. Brug kroneformen eller buede molding, der er i overensstemmelse med formen af din indgang vindue. Dette dekorative teknik vil straks tilføje værdi og en regal effekt til windows.

•Installer trim på windows til Tilføj detalje. Oprette en spindelvæv effekt med trim for en halvcirkel vindue over din hoveddør. Tilføje rektangulære trim strips for en lang og bred indgang vindue.

•Paint på væggen omkring dine vinduer. Vælg en farve, der passer til den stil og eksisterende arkitektoniske detaljer af rummet.

•Installer nuancer på din indgang windows. Romerske nuancer giver en romantisk touch mens bambus nuancer er en grøn og fashionable indstilling.

Hæng gardiner fra en dekorative gardinstang. Brug lange paneler til at supplere en lang vindue. Linned forhæng tilføje en blød tilføjelse til dit vindue, eller du kan vælge en drapere farve, der står i kontrast med din vægfarve. Hvis din windows flanke døren, bruge vindue behandlinger, der er den samme bredde og længde, selv hvis vinduerne er forskellige størrelser til at give udseendet af symmetri. Brug det samme mønster af gardiner, hvis du har windows side og over døren.

•Tilføj en valance øverst i vinduet. En valance koordinerer med gardiner og trækker øjet til windows. Twist stof omkring gardinstang oven på gardiner, eller hænge en rektangulær valance fra en stang over anden gardin stangen som et alternativ.

•Kontrollér, en baldakin over dit vindue som en erstatning for gardiner og en valance at tilføje en romantisk touch til rummet. Vedhæfte en træ gesims til toppen af dit vindue. Hænge en gardinstang inde i boksen gesims og hænge din gardiner. Tegne et panel til venstre side af vinduet og binde tilbage med en dekorativ kvast eller stof slips. Gentag processen med gardin-panel til højre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com