Sådan Decorate forstuen vægge

October 21

Sådan Decorate forstuen vægge

Forstuen er de første ting, gæster ser, når de kommer til dit hjem. Dine besøgende kan bedømme dit hjem i løbet af sekunder. Det sætter tonen for resten af dit hus. Forstuen er ofte et overset område, fordi det ikke er et faktisk rum. Udsmykning et forstuen væg kan gøre dit hus føler færdige og indbydende. En forstuen væg er et sted at gøre en fantastisk første indtryk.

Instruktioner

•Tilføj en faux væg. Din forstuen åbnes muligvis ret til din stue. Oprette en separation af plads. Du kan nemt tilføje en faux væg ved hjælp af en tung skærm. Placer en åben reol ved siden af døren. Dette tillader dig at vise elementer på din nye forstuen væg. Placer tilbehør såsom vaser på hylder eller stak bøger, så det er attraktiv fra begge værelser.

•Coordinate maling farve med resten af huset. Dette hjælper din forstuen flow ind i næste lokalet. Du behøver ikke også at bekymre sig om picking en særskilt maling farve. Du kan også eksperimentere med en dybere, rigere farve i rummet. Hvis du ønsker en anden farve, ramme døren og loftet til det næste rum med trim til at adskille rum. Dette fortæller dig hvor hen til stop en maling farve og hvor begynder næste.

•Indstil tonen. Forstuen i dit hjem er et sted at fortælle folk hvad du er omkring. Du kan fremvise et stort stykke af moderne kunst til moderne stil. Gøre din egen collage med familie billeder. Bruge et fotoprogram til at slå alle billeder i samme tone som sepia eller sort og hvid. Placer billederne ved at koordinere rammer, så rummet ikke synes alt for travlt. Du kan endda købe den samme ramme til at bruge på alle billederne. Sørg for at afhente et par ekstra billeder, så du kan tilføje nye billeder til din collage over tid.

Hæng et spejl. Du vil sandsynligvis se på din forstuen væg, hver gang du forlader huset. Hæng et spejl på din højde, så du kan tjekke dit hår på vej ud af døren. Spejle kan hjælpe små rum synes større, som er perfekt til en forstuen.

•Kontrollér din post væg brugbar. Du kan dekorere forstuen vægge med knager. Dette vil hjælpe dig gemme frakker, hvis du ikke har en pels skab. Skubbe en lav reol på din post væg til at holde sko. Placere kurve på bogreoler at skjule væk grimme elementer.

•Draw øjet op. Mange entryways har højt til loftet. Fremvise dette med din forstuen væg. Brug en mørkere tone af maling på den fjerneste væg. Det vil forstærke det højt til loftet. Denne måde øjet vil flyde op for at se en dramatisk lysekrone.

•Sæt en konsol bordet i din forstuen. Disse tabeller er designet til at tage mindre plads end traditionelle tabeller, så det passer i din post. Sætte kurve på bordet, så du har et ryddeligt sted at sætte din mail, nøgler og mobiltelefon.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com