Sådan Decorate fra den amerikanske kolonitiden

November 13

Sådan Decorate fra den amerikanske kolonitiden

De vigtigste bemærkninger i den amerikanske kolonistil er elegance og funktionalitet. De første bosættere til at komme til Amerika i 1500-tallet var det meste af Europa og bragte deres egen indflydelse i arkitektur og indretning. De indarbejdet naturlige lokale ressourcer, især træ, og også nogle funktioner i oprindelige design. Den amerikanske kolonistil udviklet sig over tid til den karakteristiske stil, der har gjort det berømte. Der var nogle forskelle i stil i huse i den rigere, der havde tendens til at bruge flere paneler og overdådige tekstiler. Du kan bruge mange af de amerikanske kolonistil elementer i dit eget hus, ved at studere perioden og gør endda nogle relativt små ændringer til din indretning.

Instruktioner

•Brug træpaneler på væggene hvis du har råd til at gøre dette. Den amerikanske kolonitiden så mahogni og valnød anvendes, navnlig. Alternativt kan du male væggene i en solid blok farve, ved hjælp af jorden inspirerede nuancer, såsom brune og grønne eller lysere nuancer af gul og blå. Fokusere på pejs område af rummet. I kolonitiden, havde disse ofte forventet støbninger og motiver af klassisk billeder eller frugter og blomster.

•Hold dine enkle, stripping gulve tilbage til glat pine, hvis det er muligt. Du kan optage mindre funktioner, som om mursten for at oprette et sildebensmønster ved indgangen til huset. Brug både tæpper fremstillet af rigere tekstiler på gulvet i dine stuer og kludetæpper i køkkenet. Foretage enkle gardiner for vinduerne, eller bruge de populære træ Skodder til at skabe en følelse af hygge.

•Tilføj præg af luksus, typisk for denne periode, til din indretning. Gøre vægtæpper, bed belægninger og gardiner fra damask kvalitetstekstiler. Du kan bruge et stykke af Queen Anne stil møbler samt orientalske tæpper til at skabe knudepunkter, der også afspejler denne periode. Silver-service ware, bedstefar ure og Pennsylvania glasvarer er også typisk for denne periode.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com