Sådan Decorate gamle huse med højt til loftet

November 23

Sådan Decorate gamle huse med højt til loftet

Et gammelt hus med højt til loftet giver en dobbelt udfordring i form af udsmykning. Fordi det er gammel, er det sandsynligt, at du har nogle interessante arkitektoniske detaljer til at give huset karakter. Det er disse højt til loftet, selv om, at tilføje en luft af storhed til et hjem. Hvis du er heldig at have et gammelt hus med højt til loftet, spille begge elementer op, at drage fordel af de muligheder du har for at skabe en one-of-a-kind.

Instruktioner

•Tilføj farve. Intet påvirker fornemmelsen af et hjem mere end farve. Malerarbejde vægge er en hurtig og relativt billig hjem forbedringsprojektet. Afgørelse om den atmosfære, du går efter. Hvis du ønsker en åben, luftig føler, vælge lyse væg maling. Lys maling afspejler lys, hvilket gør værelserne føler større. Hvis du ønsker at varme det op lidt, at skabe en optisk illusion at væggene er tættere end de rent faktisk er, gå med en mørk farve maling. Mørke nuancer absorberer lys og give dig en hyggelig atmosfære. En fordel ved at have højt til loftet er, at de automatisk gøre værelser føle sig mere rummelige, giver dig flere muligheder i hvad du gør med vægplads.

•Kontrollér lofterne en dekorativ funktion. En anden fordel ved højt til loftet på sigt af indretning er, at du har mulighed for at spille op deres højde eller visuelt trækker dem ned. Male dem i en lys nuance hvis du vil have dem til at trække sig tilbage og føle sig endnu højere, eller med en mørk skygge, hvis du vil have dem til at føle sig tættere på end de rent faktisk er. Det faktum, at du udsmykning en gammel hjem giver du licens til at tilføje en historisk finish til dine lofter. Overveje Tapetsering dem, anvender tin fliser eller paneler. Ikke alene vil disse finish visuelt trække loftet ned, men de tilføje et dramatisk element til rummet.

•Den det op. En grand lysekrone har ingen bedre hjem end suspenderet fra højt til loftet. Kæmpe lamper lyser i mørke hjørner af dit værelser og Loftlys giver værelserne en glød. Holde sig væk fra spor og forsænket belysning, som de er også moderne look for pladsen.

•Træffe store møbler. Din hjerne gør note af balance i et rum. Et stort rum med højt til loftet kan kigge ud af balance når fyldt med små møbler og lille nips. For at give værelserne en veldesignet, færdige føler, indføre store stykker af møbler, der er i overensstemmelse med grand højden af loftet. Store sofaer, lænestole, klædeskabe, buffeter, senge, kommoder og spiseborde alle give dit værelse en følelse af balance, der er let for øjnene. Anker rum med overdimensionerede område tæpper, at spille hyldest til omfanget af loftet og hænge gardiner fra mindst 1 fod over windows til at gøre værelser føler bedre proportioneret.

•Skabe i kunsten. Som møbler, bør kunst bestå af store, imponerende stykker. Drage fordel af at have en gammel hjem ved at indføre periode stykker som ure, malerier, vægtæpper og gamle familieportrætter. Velovervejet vælge hvad du sætter. Moderne kunst i en gamle, historiske hjem ville være dekorativt disharmonisk. I stedet, klamrer sig til atmosfæren i din ældre hjem ved at udfylde det med stykker, der ser ud som de måske er blevet installeret når hjemmet var nybygget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com