Sådan Decorate højt til loftet, afsatser eller reoler

October 17

Sådan Decorate højt til loftet, afsatser eller reoler

Udsmykning et hjem er meget givende, men det er også vanskeligt, hvis du har hårde mellemrum til at fylde. Høje afsatser, nøgne høje vægge og Tom reoler aflede opmærksomheden fra et værelses generelle udseende. Men disse vende til aktiver ved at vælge den rigtige kunst, farver og samleobjekter at fylde rummet. Det behøver ikke engang at koste meget. Vælg elementer, der supplerer dit samlede indretning og passer til din personlige stil for de bedste resultater.

Instruktioner

•Decorate højt til loftet af mentalt opdele rummet i vandrette tredjedele. Fyld bunden tredje med møbler og små stykker af kunst som du ønsker et værelse med normal loftshøjde. Læg ikke små kunst høj på væggene, da folk ikke se den. Brug i stedet store stykker af kunst højere på væggene, så folk kan se den fra hele rummet, eller når de træder tilbage. Disse stykker kan tage op midt tredje eller begge de to øverste dele hvis værker er særlig høj. Bruger spejle og geometriske billeder, som malede linjer og grænser, til at udfylde den resterende plads. Det er bedre at overlade toppen tredje ren med enkle maling end at de-clutter væggen.

•Opret en personlig føler, at et rum ved hjælp af afsatser for at afgive en redegørelse. Fyld små afsatser med to eller tre elementer, som tilføjer farve og vise et element, der er vigtige for dig. For eksempel, sætte en vase fuld af lyse blomster på den ene side af afsatsen og et indrammet billede fra din barndom på den anden. Fylde store afsatser med en samling af genstande, såsom en antikke barnevogn omgivet af planter. Bruge syntetiske planter, hvis afsatsen er så høj, det ikke er nemt at nå. Alternativt, dedikere afsatser til boliger indrammede billeder af din familie og venner.

•Kontrollér en reol noget virkelig specielt ved at tømme den fuldstændigt og bruge tapet til at dekorere på bagsiden. Dette angiver en kulisse for de varer, du ønsker at fremvise. Fyld hylderne med bøger og variere udseendet ved at lægge bøger vandret på en hylde, arrangere dem lodret på en anden og både måder på endnu en. Fyld tomme rum med dekorative kasser eller kurve. Runde æsker, såsom hat kasser, er en dejlig variation på typiske firkantede kasser. Brug farvede glas vaser, keramik eller planter til at tilføje farve til bogreoler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com