Sådan Decorate i en Cafe tema

April 1

Sådan Decorate i en Cafe tema

Cafe-stil udsmykning er populær blandt folk der kan lide den afslappede atmosfære i café spisning eller der længes efter at spise en baguette og drikke kaffe i en fjern parisisk café. Det er ikke svært at skabe denne stil. Selv om mange forskellige typer af café udsmykning stilarter findes, fra land café-fransk, findes nogle fælles elementer mellem mange af disse typografier. Du kan vælge de dekorative elementer, de fleste passer din udsmykning stil eller du kan kombinere dem for at skabe en stil alle dine egne.

Instruktioner

•Paint i café farver som smør gule og dybe røde. Cafe indretning benytter nogle af de mest levende farver i udsmykning. Du kan pels væggene i flotte farver eller vælger at fremhæve blot en væg for at gøre en accent væg. Hvis du tager den sidste mulighed, vil du bruge denne mur til at oprette en farverig baggrund for din dekorative elementer.

•Lay ned sorte og hvide fliser på gulvet. Mange cafeer har linoleum eller fliser på gulvet. Sort og hvid repræsenterer en fælles valg, men andre stilarter af flise arbejde godt, også.

•Gravitate mod bistro siddepladser ved at købe en smedejern eller chrome bord og stol sæt. For sofistikerede stilarter som fransk bistro, gå med i smedejern. For en mere amerikansk café stil, ser til indstillingen chrome soda springvand-stil.

•Indstil tabellen med en chrome serviet indehaveren, sukker shaker, metal creamers og café-stil salt og peber shakers. I land stilarter er servietholdere med front dispenserne ret almindelige. Finde disse på restaurant engros butikker eller brugte eller antikviteter butikker. Tilføje høje stearinlys til tabellerne for en mere romantisk føler.

Hæng eller oprettet en daglig tilbud bord. Kigge efter en gammeldags tavle form (i modsætning til de tørre sletter modeller). Mange af disse har en ramme med en slags restaurant eller mad motiv.

Hæng nogle café-stil gardiner. Zefyr mønstre er et godt valg og kommer i en række farver.

•Decorate med fancy vinflasker, eddiker, olier og andre levnedsmidler. I bistro-stil café er maden en del af den dekorative natur samt menuen. Hvis du vælger denne indstilling, ser for flasker med fancy etiketter og levende farver.

•Display nogle keramiske varer som keramiske haner og strenge af peber. Keramiske dekorative elementer er populære i denne stil. Andre valgmuligheder omfatter visning pie fugle i shadowboxes eller keramik crocks.

Hæng mad-tema vægudsmykning på din væg. Mulighederne omfatter stiliserede illustrationer af bagere gøre bagværk, stadig lifes af mad eller fotografier af fortovscafeer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com