Sådan Decorate i en hytte Shabby Chic stil

March 16

Sådan Decorate i en hytte Shabby Chic stil

Sommerhus shabby chic stil kombinerer den lyse, luftige fornemmelse af et lys farvepalet med den hyggelige fortrolighed af slidte møbler og vintage stof stilarter. Da brugte stykker tilføje karakter til et sommerhus shabby chic indretning, stilen gør det muligt at opdatere dit hjem uden at sprænge banken.

Instruktioner

•Paint din væggene i hvide, pasteller eller lys tan farver. I mest shabby chic hjem er væggene stark hvide med andre farver, indført i flere stykker i hele lokalet. Dog fladere bleg gule, grønne, lyserøde og blues ofte vægge i badeværelse, køkken eller børneværelse.

•Purchase slidte møbler stykker fra sparsommelighed butikker, loppemarkeder og værftet salg. Vælg møbler i cremet hvid eller tan nuancer og bruge sandpapir på kanterne og hjørnerne til at oprette et brugt look. Søger metal indrammet senge, skriveborde, klædeskabe, dressers og pude stole med træ trim. Uanset hvad du vælger, gå til stykker at udseende og lightweight, snarere end tunge, uhåndterlige stykker, der dominerer rummet. Blødgøre kantede sofaer og stole med slipcovers og puder eller reupholster dem med lyse tekstiler eller blomsterarter udskrifter.

•Incorporate en bred vifte af vintage tekstiler, herunder blomster prints, striber og blonder. Mix og match tekstiler at kombinere forskellige mønstre og farver, der supplerer hinanden. Brug puder, tæpper og en overflod af pyntepuder til at blødgøre udseendet af værelserne. Sy blonder rundt i kanten af gardiner, sengetæpper og duge.

• Lad i masser af lys med stejle, letvægts gardiner. Sommerhus shabby chic indretning trives på naturlige sollys og ren og skær stof vil matche den luftig føler i resten af hjemmet.

•Sæt flere planter i hele dit hjem. Hvis du ikke vil arbejde med at holde med levende planter, købe realistisk silke ordninger.

•Accessorize med vidjeproduktionen indkøbskurve, wire placeringer, vintage legetøj og nips. Omfatte en bred vifte af naturlige elementer, såsom fugl reder, billeder indrammet i kviste, vaser fyldt med dekorative ordninger af grene eller muslingeskaller.

•Dæk senge med blonde trimmede ark, chenille sengetæpper, og falmet pastel quilts. Bruge mindre dyner som smide tæpper i hele de vigtigste levende områder af dit hus.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com