Sådan Decorate i en Model hjem Look

February 27

Sådan Decorate i en Model hjem Look

Hvis du faldt i kærlighed med en model hjem, men fandt virkeligheden af dit nye hjem er noget helt andet, skal du ikke fortvivle. Modellen hjem er indrettet og iscenesat med købere, ikke familier i tankerne. Dog kan du fange en smule af at model hjem magi for dig selv i dit nye hjem.

Instruktioner

•Look på den lyse side hvis væggene i dit nye hjem er skarp hvid. Det er ligesom et tomt lærred til maler. For inspiration, besøg model hjem i dit community. Bemærk, hvordan model hjem har været malet. Hvis en model hjem har en dominerende blå farve, vil du se, at farven er gennemført hus som en trim, accent eller vigtigste farve. Oprette en accent væg i en rig farve eller bruge en venetiansk gips eller rag-rullende teknik for tekstur

•Tilføj vindue behandlinger. For privatlivets fred, vælge fra plantage skodder, træ eller aluminium persienner eller nuancer. Derefter accent vinduet med gardiner hang på smukke designer stænger. Bemærk, at i model hjem designere flanke et vindue med forhæng. De er ikke beregnet til beskyttelse af personlige oplysninger og kan ikke drages lukket. Vælg draperier stof at supplere væg farver og din møbelstoffer og tilbehør; du behøver ikke at matche alle tekstiler til dit sengetøj, tilbehør og windows.

•Measure værelser før køb Ticket genstande som sofaer og senge. En konge seng vil ikke arbejde i en lille soveværelse, der er beregnet til en Twin- eller dobbeltseng. Bemærk, at i model hjem enkeltsenge er ofte iscenesat som daybeds at skabe en illusion af rum og Multifunktion. I stedet for et hovedgærde skaber ekstravagante sengetøj og bunker af puder følelsen af luksus, uden absorberende rum. Diagrammet hvor du vil placere dine møbler. Til stue eller alrum, oprette conversational gruppering omkring en pejs eller design visning områder til tv'et.

•Tilføj område tæpper til at definere områder i hjemmet, især i åbne koncept design. Vælg mønstre eller tæpper i de samme farve nuancer anvendes på vægge og stoffer. Vælg tæpper, der binder de farve og stil elementer i rummet sammen.

•Tilføj kunstværker som et maleri eller skulpturer til at forbedre udseendet af din værelser. Holde det simpelt ved at gruppere malerier parvis og tilbehør i klynger af træerne. Vælg stykker, der kan gøre indflydelse uden at være overdrevet. Sørg for at dit tilbehør også vælge farver på dit værelse for et mere sammenhængende udseende.

•Udskift nye hjem lugten af frisk maling med potpourri eller duftende stearinlys hjælpe dig og dine gæster slappe af og nyde dit nye hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com