Sådan Decorate i gamle verden stil

April 21

Sådan Decorate i gamle verden stil

Et af de mest populære trends i Boligindretning er gamle verden stil. Det er præget af mørke farver, som dyb Bordeaux rød, mørk brun og mørk jæger grøn. De tilbehør inkluderet er for det meste europæiske antikviteter og gobeliner. En gammel verden hjem omfatter en kombination af naturlige materialer som kalksten og flise, mørk bejdset møbler stykker for det meste lavet af træ, luksuriøse tekstiler af brokade og dyb farve. Væggene er ofte accent med teksturer og faux finish. Denne tidløse stil fungerer godt for en person, der hælder mod de traditionelle i modsætning til en moderne, tidssvarende stil.

Instruktioner

•Tilføj mørke farver og teksturer på væggene. Bruge mørke jordfarver såsom brune og grønne, eller bruge mørk blå og Bourgogne til at farve dine vægge. Bruge faux maleteknikker til at tilføje tekstur på væggene.

•Tilføj tæpper og vindue behandlinger. Tilføje et tæppe for at forankre rummet før placere møbler. Tæpper bør være rig på tekstur og har mørke farver, der matcher farverne på væggene, og på forhæng og betræk. Tilføje vindue belægninger. Bruge mørk farvet persienner og accent med forhæng til at blødgøre udseendet af rummet. Bruge en stang og tiebacks lavet af jern.

•Tilføj mørk-farvede møbler. Tilføje en sofa med indviklede håndskårne træ ramme. Matche det med et center tabel og sideborde i samme materialer og finish. I spisestuen, skal du bruge mørk bejdset spisebord med tilhørende stole. Udvælge polstring, der har struktureret og en dyb farve.

•Tilføj belysning fastholdelsesanordningen med jern finish. Hvis du har en eksisterende lys armatur med bronze eller sølv finish, spray male dem i mørk brun eller sort maling. Bruge lamper med mørkt farvet lampeskærme og baser. Stil din belysning bør ikke være alt for moderne. Brug af ravfarvet glas drop lys til din køkkenø i modsætning til moderne stil spor belysning.

•Tilføj illustrationer og tilbehør. Bruge europæiske antikviteter og til at dekorere dit hjem. Brug tekstureret vaser og oprette en blomst arrangement, med tørrede eller silke blomster og frugter i mørke farver. Hænge billeder skildrer det gamle Europa, som maleri af slotte og stilleben. Tilføje en gobelin med farver hentet fra vægge, tæpper og møbler.

Tips & advarsler

  • Gøre design flow fasthed i dit hjem.
  • Gennemsøge bjærgning værfter for dekorative elementer, der kom fra ældre boliger og bygninger. Gå til ejendom salg at finde vidunderlige stykker, som franske antikviteter, som du kan bruge i dit design.
  • Budgettet omhyggeligt. Det er nemt at rive og bruge dine penge på antikviteter. Sørg for du køber varer af kvalitet og forskning andre butikker og sammenligne priser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com