Sådan Decorate i Marie Antoinette stil

October 30

Marie Antoinette stil er ikke til minimalister eller for dem med simpel smag. En kærlighed til luksuriøse designs og tekstiler er et must, og kræver omgiver dig med en blanding af udsmykkede og antikke stykker. Kendt for sin elegance og avant garde stil, Marie Antoinette var en ekstravagant spender, men det betyder ikke, du skal være til at dekorere i en stil, der afspejler hendes.

Instruktioner

•Decorate med kunstfærdige mønstre. For dem, der ønsker en opsigtsvækkende Se når den kommer ind i lokalet, bruge tapet, der har en stor overdådige design. En anden mulighed er at bruge området tæpper, der har en Damask mønster. Off-white sofaer med en fed blomstret mønster ville også passe godt med stil.

Hæng en fransk-inspireret lysekrone. Kigge i Genbrugsbutikker og antikke butikker og online-auktionswebsteder for guld antik fransk stil lysekrone. Overvejer det er en antik og kan bestå af hårde at udskifte dele, bede om en garanti for at det virker og find ud af, hvilken type pærer det tager. Nogle koste en hel del penge, men der er nogle, der er relativt billig.

•Brug antikke møbler i Louis XVI-stil. Denne særlige stil består af, blandt andre ting, sirlige stykker, der har lige linjer i modsætning til tidligere populære buede design. Mange stykker har hugget detaljer, og forgyldning og tabeller blev ofte toppet med marmor. Autentiske stykker, at kontakte en velrenommeret møbelhandler med speciale i antikke franske møbler, især, i en Louis XVI stil. For at spare penge, købe reproduktion møbler, der ligner autentiske stykker og koster betydeligt mindre.

•Display dramatiske tekstiler. En mulighed er at bruge ekstra stor, flyder gardiner i lyse farver. Denne stil fungerer bedst på meget store lodrette eller vandrette vinduer. For at vælge en passende størrelse og farve, måle længden og bredden af hvert vindue og vælge en nuance, supplerer de andre farver i resten af rummet.

•Anvend en pastel palet for design. Blege nuancer af pink, grøn og blå tilføje et romantisk touch. Disse farver kan kombineres med en lys nuance af brun, såsom taupe eller tan og dekoreret med et strejf af forgyldning.

•Display Marie Antoinette inspireret dekorationer. En mulighed er at sætte ud en harpe, som var Marie Antoinettes foretrukne instrument; en anden er at vise en fransk porcelæn te sæt. Et originalt harpe og te sæt fra 1700-tals Frankrig vil sandsynligvis koste en hel del penge, så overvej Køb budget-venlige reproduktioner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com