Sådan Decorate i stil med den Jacobean genoplivning

November 4

Jacobean genoplivning var en populær designstil blandt de engelske aristokrati i 1600-tallet. Opkaldt efter det latinske navn for Kong James I, der regerede i den første del af dette århundrede, Jacobean Revival udviklet sig fra Tudor-stil og forud renæssance indretning. Selv om det ikke er en vogue i dag, kan du duplikere denne stil ved at vedtage nogle af dens udvendige og indvendige elementer til dit eget hjem.

Instruktioner

•Installer tyk indlæg og kolonner uden for såvel som inden for. Mørkt træ indlæg og paneler er særligt karakteristiske for Jacobean stil. Tilføje håndskårne udsmykning til indlæg for et mere autentisk præg.

•Furnish værelser med "whatnot," den kvintessens Jacobean stykke. Whatnot var en flerlaget hylde holdes på plads af træ spindler og gemt mod en væg eller i hjørner.

•Decorate med dekorative møbler såsom høje, brede kabinetter med håndskårne designs eller indviklede støbning. Mørke, tunge woods er at foretrække frem for lysere farvede woods.

•Adorn vægge og døre med Jacobean accenter. Jacobean Revival designs var normalt blomster eller blad-lignende mønstre eller forsimplede gentaget motiver som bestilte linjer og nummertegn. Matche sådanne mønstre til dine møbler hvis det er muligt for en mere sammenhængende stil.

•Dæk gulve med tyk, frodige, mørkt farvet tæpper med blomstermotiver mønstre eller dæmpet orientalske mønstre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com