Sådan Decorate Ikea Expedit hylder

October 6

Ikea's Expedit linje af hylder kommer i mange forskellige former og stilarter, herunder tre forskellige størrelser af bogreol, skrivebord og hylde kombinationer og TV opbevaring reoler. Det bemærkelsesværdige ved Expedit stil er dens firkant, åben stil, hvilket også gør den ideel at bruge som en rumdeler. Hylderne i Expedit enheder er typisk 15 inches square, og kan rumme op til 29 pounds, hvilket giver dig en række udsmykning valg.

Instruktioner

•Sæt bøger i nogle af reols rum at bevare udseendet af en reol. Hvis Expedit hylde fem rum høj af fem rum bredt, for i alt 25 rum, sætte bøger i 10-15 af rum, hvis du har nok bøger til at gøre det.

•Indstil indrammet billeder i et eller flere rum til at tilføje et personligt præg på stykket af møbler. Selv om dens primære formål kan være en bogreol, kan tilføjes Expedit hylde indrammede billeder du give det et brugerdefineret udseende unikke til dig.

•Tilføj en flaske eller beholder med potpourri til en af den hylde rum. Fordi mange potpourri produkter slipper en stærk duft, skal du ikke føje mere end ét stykke til reolen. En æterisk olie aromaterapi diffuser fungerer som et alternativ til potpourri.

•Display værdsatte personlige ejendele eller familiens arvestykker på et par af hylderne. Denne type af dekoration kan tage enhver form, afhængigt af hvilke objekter er speciel for dig. Nogle eksempler kan nævnes en afdød forfader krig medaljer, babylegetøj og lommeur.

•Situate en dekorativ tabel ur midt på enheden. Expedit linje af Ikea hylder fås i Birk, sort-brun og hvid farveskemaer, giver dig mulighed for at matche mange forskellige stilarter af ur til hylden. Uret kan være en antik model eller en moderne, digitale stil.

Tips & advarsler

  • Placere Expedit hylde mod en væg er den standard placering, men hvis du lægger hylden vinkelret på væggen, det virker som en rumdeler. Med denne placering, dekorere begge sider af hver hylde.
  • Hvis du indstiller Expedit hylde i et lille værelse, montere et stort spejl på bagsiden af det. Spejlet vil gøre hvert rum synes større, men også give alternative vinkler på de objekter, du vil have vist.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com