Sådan Decorate kinesiske tabeller

November 16

Sådan Decorate kinesiske tabeller

Oprette en tabel indstilling, der afspejler temaet for den begivenhed, du har. Uanset om du holder fest for at fejre kinesisk nytår, eller du er vært for en kinesisk banket, indstille dine tabeller, så de afspejler den kinesiske kultur. Disse borddækning vil hjælpe tonen for arrangementet og gør gæster føler sig velkommen. Anvende et farveskema og elementer, der vedrører den pulserende kinesisk kultur.

Instruktioner

•Dæk tabellen med en rød dug. Drapere et guld satin runner langs midten af bordet. Denne iøjnefaldende farvekombination er symbolsk for den kinesiske kultur; rød repræsenterer held og lykke og guld står for lykke.

•Opret en centerpiece, der inkorporerer elementer betydelig til den kinesiske kultur. For eksempel, sæt en dekorative kinesiske drage i midten af bordet. En anden mulighed er at placere røde lanterner i midten af bordet. Omgiv kernen med fyrfadslys at trække øjet til dekoration. Både drager og lanterner menes at afværge onde ånder og bringe held og lykke.

•Indstil bambus sted måtter ved hver kuvert. Bambus er et andet element, der menes at bringe held og lykke i den kinesiske kultur.

•Top stedet måtter med plain, hvid porcelaensplader eller dekorative Kina, hvad passer til din smag.

•Klap en rød eller guld klud serviet ind i et rektangel. Sted et par spisepinde oven på servietten. Binde en rød eller guld bånd omkring serviet til sikre spisepinde på plads, og Angiv serviet på toppen af pladen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com