Sådan Decorate køkken bordplader med kogebøger

July 24

Sådan Decorate køkken bordplader med kogebøger

Udsmykning et rum med nyttige ting er altid en god idé, fordi det minimerer rod. Når du er udsmykning dit køkken bordplader, overveje at vælge en samling af kogebøger at udnytte som dekoration samt en referencekilde. Vælg farverige kogebøger der vil ligne en lyse note på din bordplade og som indeholder opskrifter, som du vil bruge, så din indretning opfylder både form og funktion.

Instruktioner

•Vælg et område på din bordplade til at vise dine kogebøger. Vælg et område mod væggen, mod bagsiden af din counter. Dette rum er ikke ofte anvendes til madlavning, så kogebøger ikke vil være i vejen. Vælg et område fra ovnen, så du ikke behøver at bekymre sig om kogebøger fange brand eller bliver tilsmudset.

•Strømforbrug i standby kogebøger op således at deres bindinger er synlige og kan du nemt se deres titler og vælge den, du ønsker.

•Sæt bogstøtter på begge ender af indsamlingen af kogebøger således at de nemt vil stå op. Vælg bogstøtter, der vil supplere din køkken, som bogstøtter, der er formet som frugter eller grøntsager.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com