Sådan Decorate køkkener med Dressers

September 21

Sådan Decorate køkkener med Dressers

Genbruge en gammel kommode i et funktionelle og fabelagtig nyt emne ved at flytte det fra sin traditionelle plads i soveværelset til en utraditionel spot i køkkenet. En usædvanlig farve, en interessant figur og den rigtige placering i rummet gør kommoden skiller sig ud som en udtalelse brik i rummet. Top det med det rigtige tilbehør og tekstiler, og dit køkken vil aldrig føle kedelig igen.

Farve

Hvis du ønsker dit køkken kommode til at fungere som et brændpunkt i rummet, vælge en fed farve, der supplerer din eksisterende farveskema. Vintage blues, lyse gule og røde kirsebær farver er populære valg, men pink og grøn er mere interessante muligheder. Vælg en sort-hvid kommoden et moderne look. Alternativt kan du gøre din kommode blande sig med resten af din plads ved at vælge en naturlig træ tone eller male det en neutral farve.

Form og stil

En kommode form gør en stor indvirkning på udformningen af køkkenet. En ubestemmelig standard rektangulære kommode passer ind i næsten ethvert rum. For noget modigere, kigge på dressers med masser af kurver som dem fra æra, Art Nouveau. Tror lodret til køkkener med højt til loftet. Overveje perioden af dit køkken indretning; re vamp plads i midten af århundredet moderne stil ved hjælp af et aflangt kommode, der sidder lavt på jorden, f.eks.

Dimensionering

Har du to valgmuligheder for dimensionering dit køkken kommode. Gå bold med en stor kommode, der dominerer den plads, der tjener som vægten af hele rummet design. Indstillinger omfatter en omfangsrig kommode eller en slankere silhuet, der er meget høj eller meget bredt. Alternativt, Vælg en kommode, der passer pænt i en side plads; i dette tilfælde målet for dressers samme højde som køkkenborde.

Hvis din dressers er kortere end counter højde, kan du nemt "boost" det til den korrekte højde. Hjul tilføje et par inches og også gøre din kommode en bekvem rullende bord. Alternativt, skifte ud af benene på kommoden eller fjerne benene og opbygge en træ platform for kommode til at sidde.

Placering og Arrangement

Arbejde køkken dressers problemfrit ind i udformningen af rummet ved at placere dem langs skænke, næste til tællere og støder op til brændeovne. Oftere, dog, tjener de som det centrale element i rummet. Hvis du har et stort, åbent køkken, lad din kommode, tjene som en køkkenø. Eller placere den i midten af en vigtigste væg. Ved fastsættelsen af placering, tænke funktion; Hvad vil du nødt til at komme ud af dresser, og hvordan praktisk vil dette arrangement blive?

Finpudsning

De endelige dekorative finesser på din køkken kommode gøre det samtaleemne i rummet. Kreative hardware og skuffe drejeknapper tilføje nogle sjove og interessante tilbehør oven på kommoden bringe personlighed ind i rummet. Spændende display elementer omfatter en mousserende vase, fyldt med påfuglefjer, en stak af vintage kogebøger og en udstilling af antikke salt shakers. Funktionalitet, tilføje kroge til siden af kommoden at hænge støbeskeer, og placere smukke skåle på toppen kommode til opbevaring af frugt.

Inde i skufferne

Til sidst fylde din kommode skuffer med de elementer, du har brug for i dit køkken. Brug kommode skuffer for at holde sølvtøj, køkkenruller, svampe og andre småting. Stor dressers kan fordoble som pantries og tjene som lager for boxed og dåse varer. Hvis skufferne er store nok, de kan holde plader og krus, frigøre dine køkkenskabe at tjene som bedre vise tilfælde. Reservere en "junk" skuffe for familiens nøgler, post og andre småting.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com