Sådan Decorate køkkener med kolonner

April 24

Sådan Decorate køkkener med kolonner

De strækker sig fra gulv til loft eller give en karakteristisk støtte stykke til møbler, er kolonner iøjnefaldende, udlån en statelig, high-class appel til et værelse. Hvis du ønsker for at tilføje Grecian eller italiensk flair til dit køkken eller blot har til formål at gøre rummet mere elegant, kan kolonner forvandle rummet. Fra en komplet remodel at tilføje accenter, kan udsmykning dit køkken med kolonner arbejde for alle budgetter.

Instruktioner

•Installer kolonner på hver side af dit køkkenø, der strækker sig fra køkkenbordet til loftet. Dette rammer område, giver det definition. Tyk træ kolonner oprette en rustik føler, mens romansk kolonner føje et strejf af enkel elegance.

•Brug fritstående kolonner til at danne benene på en brugerdefineret køkkenbord. Sted glas bordplade over dem og du vil kunne se deres arkitektoniske træk, mens du spiser.

•Frame posten til dit køkken med en kolonne på hver side. Kolonnerne kunne flanke sider af en dør eller støtte en dramatisk archway går ind i stuen.

•Installer dekorative kolonner, der spænder fra gulv til nedenunder din bordplade til at skabe en illusion af at områder understøttes af kolonnerne. Vælg kolonner i en anden farve end den omkringliggende træ at ramme området, eller bruge samme farve til kontinuitet.

•Decorate med fritstående kolonner ved at placere en eller flere tomme pladser i køkkenet. Bruge kolonnerne, som plante stande eller få vist kunstværker, der passer med dit køkken tema.

•Opret en counter-top vise med et eller flere kolonner, miniature. Placer en frugtkurv på toppen og fyld med sæsonvarer, eller arrangere andre dekorative køkken elementer som gamle messing gryder, Bordskånere og antikke redskaber omkring det i et kunstnerisk display.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com