Sådan Decorate lang værelser med en dividere køkken

October 12

Sådan Decorate lang værelser med en dividere køkken

Udsmykning lange, smalle værelser, som er adskilt af et køkkenområde er en udfordring at forhindre, at rummet ligner en bowlingbane eller lagerpladsen. Ved hjælp af den rigtige indretning og farver gør det muligt for boligejer at oprette adskillelse inden for dette rum, uanset om det er en faktiske stykke møbel eller ved at visuelt definere rummet. Tricks til at udvide rum rum visuelt og direkte i øjet til knudepunkter inden for hvert værelse gøre værelserne synes hyggeligere og mindre hule.

Instruktioner

•Pick en maling farve er en mørkere farve end væggene i resten af værelserne. Brug det til at oprette en accent væggen på en af de korteste vægge i rummet. Den mørke farve trækker visuelt væggen frem, hvilket gør værelserne ser mindre smalle. En anden mulighed er at male hvert værelse med en koordinerende maling, der er to eller tre nuancer lysere eller mørkere end den det tilsluttes. Dette skaber visuel kontinuitet, men gør rummet synes separat.

•Anbring en sofa, rumdeler, sofabordet eller endda en fritstående reol så det skaber definition mellem køkkenet og de tilstødende rum. Undgå at placere den dekorative stykke i gangbro.

•Gør bredden af et værelse optisk ved at tilføje et stort spejl eller en gruppering af spejle på en af de lange vægge. Give endnu større gennemslagskraft ved at placere spejlene overfor windows.

•Trick i øjet til at tro værelserne har mere af en kvadratisk form. Male de lange væggene en lys farve og bruge en mørkere koordinerende skygge på de korte vægge.

•Anbring møbler så det ikke ansigt mod længden af de tre værelser, men mod et centralt fokus inden for hvert enkelt værelse. For eksempel, hvis der er en pejs, der er centrum for opmærksomhed i ét rum, placere sofaen og andre møbler så de er vinklet mod dette område. Målet er at bringe alles opmærksomhed på omdrejningspunkt, snarere end den lange smalle rum.

•Form samtale områder ved at udnytte området tæpper, end tabeller, lamper og polstrede stole at oprette intime områder. Lange, smalle værelser synes ofte som et lagerplads; siddepladser områder give hyggelige steder at samle. En anden mulighed er at sætte et lille bord med stole i en område at spille kortspil eller bygge et puslespil.

Tips & advarsler

  • Tilføje fed vægkunst, en anden type gulvbelægning eller anden funktion til at definere, hvor hvert værelse ender og en anden begynder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com