Sådan Decorate loft & vægge til en fest

July 18

Oprette en festlig stemning til din næste fest med loft og vægdekorationer. Loft og vægge er grundlaget for et værelse og dekorere dem forvandler plads fra en almindelig plads til en livlig beliggenhed til en fest. Vælg dekorationer og farver, der taler til din stil for at skabe en iøjnefaldende rum, der sætter scenen for en sjov fest.

Instruktioner

•Decorate vægge og lofter med balloner. Vælg latex balloner i en enkelt farve eller en række forskellige farver og puste dem med helium. Binde curling bånd, i matchende eller kontrasterende farver, til knob af balloner. Frigive balloner over hele rummet, så de kan flyde på loftet og bånd til at suspendere overhead. Oprette ballon ordninger ved at binde bånd af tre til fem balloner sammen. Vedhæfte ballon ordninger til væggene ved at skubbe knappenåle gennem knude i båndene. Fastgør så mange ballon ordninger til væggene som du ønsker.

•Drape stof på loft og vægge, skabe en finurlig baldakin virkning. Vælg en farve og type stof, såsom chiffon, taft og tyl. Hænge længder af stof fra midten af loftet med knappenåle. Trække stoffet på væggen, gør det muligt at drapere lidt fra loftet. Indsæt pushpins ind i stoffet på det punkt, hvor loft og væg skærer. Give stof til at drapere ned på længden af væggen. Hænge så mange længder af stof fra loftet og væggene, helt dækker pladsen eller Drapering kun et par længder.

•Suspend crepe papir streamers fra loftet og væggene til en fest. Skære varierende længder af crepe papir streamers; enten i samme farve eller en kombination af farver. Tape ene ende af hver af streamers til loftet og lad resten af streamers til at hænge ned over lokalet. Udskårne stykker af streamers lig med længden af væggene. Tape en af enderne af streamers til toppen af muren og tillade streamers til at hænge ned på længden af væggen. Hænge streamers side-by-siden, på en, to eller alle væggene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com