Sådan Decorate massive vægge Under trappen

August 30

Sådan Decorate massive vægge Under trappen

Væg under dine trapper kan synes som om det har spildt plads, især hvis det ikke har indbygget opbevaring, f.eks. et skab eller hylder. Du kan bruge vægge under trappen til at gøre en dekorativ erklæring, selv, især hvis trappen er i et område af dit hjem, der ser en masse trafik. Hvis du foretrækker, hænge hylder på væggen for at tilføje dekorative detaljer såsom en vase med blomster eller tingeltangel.

Instruktioner

•Anvend niveauet og blyant til at tegne en lige streg op og ned på væggen, der er bredden af en stribe af tapet.

•Tag opbakning fra pre indsatte tapet og dip det ind i en bakke fyldt med køligt vand, som anvist på papiret, indtil tapetet er vådt. Lad de våde tapet hvile i 5 minutter før hængende.

•Glatte strimmel af tapet indtil væggen, bruge svampen til at anvende og glattere til at skubbe ud nogen luft bobler. Lægge den næste strimmel af tapet lige ved siden af først. Ikke overlap papirets kanter. Du vil hver strip til at hvile siden, ikke på toppen af den anden.

•Brug craft kniv til at trimme væk overskydende papir på siderne og nederste kant af muren og langs den øverste, skrå, kanten af væggen.

•Paint væg under trappen med en dyb, fed farve i stedet for tapet, hvis du foretrækker. Vælg en farve, der koordinerer med den vigtigste farve på væggene i rummet. For eksempel, hvis vægge er lyseblå, brug en dyb blå eller en dyb gul på væggen under trappen.

Hæng flere væg hylder på væggen og indstille dekorative genstande, som en vase på dem. For de fleste indflydelse, skal du bruge en enkelt hylde i midten af væggen under trappen.

Hæng et udvalg af billedrammer på væggen. Læg rammer på gulvet før hængende så du kan lege med design og mønster af frames og derefter overføre billeder til væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com