Sådan Decorate med akryl møbler

May 7

Mange designere vil fortælle dig, intet er sjovere end at arbejde med akryl møbler. Sin lyst og luftigt udseende skaber en visuelt åben værelse og tilføjer interesse uden at tilføje en anden farve eller et mønster til rummet. Akryl møbler datoer tilbage til den sene 1930s og højden af Art Moderne bevægelsen. Fra vintage fund til moderne stykker supplerer akryl møbler næsten enhver designstil og budget.

Hvad er akryl

Akryl er et klart tunge plast først udviklet i 1930-erne og gøres kommercielt tilgængelige møbeldesignere. Det har et udseende svarende til glas, men det er mere holdbare, hvilket gør det et ideelt alternativ til træ. Den gennemsigtige karakter låner en æterisk føler til ethvert rum. Akryl møbler, forbundet med Hollywood Regency designstil eller den 1970s disco æra, er stadig relevante og bredt tilgængelige.

Berømte akryl designere

Philip Starck er en moderne møbler og lyse designer, der har opdateret den klassiske franske oval-back accent stol ved støbning afsat træ ramme og stof sæde og erstatte det med en akryl mug på den samme stol. Stolen har en næsten usynlig blik, tjener det navn "Louis Ghost stol." Stolen trækker på klassiske traditionelle linjer men tilbyder et moderne look. Andre designere, som Benjamin Noriega-Ortiz, har lavet kopier af 1600-tallet antikviteter i akryl. Hans linje af akryl møbler omfatter borde og stole, nogle med udsmykkede linjer, og andre med enkle, lige linjer.

Udsmykning med akryl

Visuelt lette et værelse med tunge træmøbler og overdimensionerede polstrede stole ved at erstatte én eller to tungere stykker med akryl stykker. Erstatte en accent side tabel med en mindre akryl tabel, eller fjerne en mørk træ accent stol og bringe i en akryl version. Akryls usynlige kvalitet tillader dig at se tæpper under møbler eller vægge; det tricks øjet til at tro noget er der, som bidrager til at skabe en følelse af ro og åbne op i rummet. Når du vælger de akryl stykker, se efter linjer og typografier, der appellerer og vil arbejde på dit space. Hvis du har en moderne design æstetik, kigge efter enkle kantede linjer snarere end dekorative udsmykkede kurver. En traditionel æstetiske kræver akryl reproduktioner af antikke stykker, ligesom Ghost stol.

Pleje og rengøring

Akryl, tiltrækker mens det ser fantastisk i et space, fingeraftryk som myrer til en picnic. Det kræver tålmodighed og engagement til at holde den ren og fri for snavs. Afhængigt af trafikken i dit hjem, kan din akryl kræve daglige udrensninger. Brug en blød klud med varmt vand eller et ikke-giftigt glas renere; bagefter, tør det ned med en mikrofiberklud. Vintage stykker tendens til at have ridser og en mattere sheen, der kræver en smule mere pleje; Brug en renere formuleret specielt til plast for at genoprette glans og mindske ridser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com