Sådan Decorate med bambus pinde

August 1

Bambus supplerer modernistisk décors godt; det tilføjer en livlig, jordet føler, mens de stadig resterende noget minimalistisk for en clean-cut vibe. Bambus pinde er et billigt supplement til enhver moderne plads, tilgængelig på mange store detailforretninger og i nogle tilfælde endda på dollar butikker. At vide, hvordan man kan indarbejde bambus pinde ind i et hjem indretning tager nogle omtanke og stilistiske indsigt. Med den rette stilistiske viden er bambus dekoration relativt nemt med de rigtige knowhow, tilføjelse til ethvert rum byder på modernistiske rene linjer.

Instruktioner

Forpakket pre tørrede bambus pinde. Mens det kan være fristende at købe en bambus plante og skære dine egne stilke til dekoration formål, at gøre det er ofte mere dyre i det lange løb og kan føre til opsplitning eller skæv bambus stykker på grund af forkert tørring teknikker. Store-købte, pre-cut, pre tørrede stykker fungerer bedst.

•Brug bambus sparsomt. Bambus supplerer en minimalistisk indretning; Hvis du har snesevis af vaser fyldt med bambus i hele dit hus, kan det føles lidt anmassende. Bambus er fantastiske til en moderne clean-cut udseende, fordi det giver en levende, økologisk æstetiske uden overdrevent udsmykkede, busket blade eller blomster. Ikke modsige denne clean-cut vibe af tilføjer tonsvis af bambus til ethvert givet rum.

•Paint bambus pinde til at matche dit værelse farve ordningen. Interessant form af bambus stænger skaber en flot silhuet, men undertiden bambus bleg, naturlig farve kan være lidt kedelig. Maleri bambus pinde kan tilføje en pop af farve til ethvert rum. I de fleste tilfælde er farvning ikke en meget realistisk mulighed da store-købte bambus pinde er ofte forseglet med et tyndt lag af tynde polyurethan. Hvis ikke du er sikker på, hvad farve til at gå med, er en dramatisk sorte altid en stor bet; Det står i skarp kontrast med den vægfarve og giver bambus en meget moderne look.

•Sæt bambus i en vase til nem visning. Sørg for at udnytte vaser korrekt til stark kontraster. Læg ikke sort bambus stykker i en sort vase---brug vaser som anledning til yderligere accent din bambus indretning. Vælge vase farver, der vil yderligere forstærke din bambus farvevalg.

•Sæt reservedele bambus stykker andre, mere excentrisk steder. Vase bambus skærme ser rart, men de kan også være en smule kliché, hvis de ikke er udvidet med mere interessant bambus placering. Overveje at sætte mindre bambus stykker på hylderne, sofaborde eller andre overflader som en lille, finurlige garniture til enhver indretning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com