Sådan Decorate med billeder for en Front forstuen

July 31

Den forreste entryway er det første glimt, at dine gæster får af dit hjem og dit designstil. Derfor er det vigtigt, at du dekorere din forstuen, så det koordinerer med resten af dit hjem og indeholder masser af visuel interesse på egen hånd. Udsmykning med billeder er en klassisk idé for en front forstuen, men der er flere forskellige måder at gøre det. Vælg den metode, der virker bedst i dit hjem og den mest, der passer din personlige stil.

Instruktioner

Hæng et stort billede på fokale væggen af din front forstuen for et moderne look. For eksempel, vælge et billede, der er blevet overført til et lærred og hænge det uindrammede, på væggen. Alternativt kan du vælge et stort billede af dit barndomshjem, en ferie stedet eller din bryllupsdag og hænge det der. Billedet skal være stor nok til, at det ser fint hængende på væggen med intet andet omkring den. Lone, stort billede hængende på væggen vil trække dine gæster øjne, når de indtaster dit hjem.

•Dæk fokale væggen i din forstuen helt med billeder. Vælg en række forskellige billeder, uanset om de er landskaber, billeder af din familie eller billeder af bygninger. Have billederne trykt så at de er en bred vifte af forskellige størrelser. Vælg derefter rammer i en række forskellige størrelser og udformninger. Imidlertid rammer bør være den samme farve eller fremstillet af samme materiale at give samlingen en sammenhængende fornemmelse. Placer billeder inde i frames og hænge dem op på væggen i en samling. Start med et stort billede i midten, derefter arbejde udad, hængende mindre billeder omkring det. Design skal vises tilfældigt, med ingen mærkbar mønster. En måde at sørge for du ikke rode er at lægge dit design ud på gulvet, før du starter faktisk hængende billederne.

•Opret en mur af billeder, der er linet op jævnt, snarere end en samling af forskellige størrelser og udformninger. Vælg de billeder, du vil bruge, og derefter få dem printet ud i samme størrelse. Overveje at få dem trykt i sort og hvid at give samlingen en endnu mere sammenhængende udseende. Placer billederne i matchende rammer, så hænge dem i lige rækker på din front forstuen fokale væg. Brug en plan for at sikre, at rækkerne er lige og endda.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com