Sådan Decorate med blå Sofa

February 11

En blå sofa er en fremragende start på en smukt indrettede stue. Med den højre vægfarve, kunst på væggene, gulvbelægning og tilbehør, kan blå sofa være den perfekte centerpiece til et værelse, der udtrykker din personlige stil. Vælg classic, jordet eller moderne stilarter til en stue, der virkelig skinner.

Instruktioner

Sådan Decorate med blå Sofa

•Decide på en vægfarve. Da din sofa er blå, vælge en komplementære farve. Ikke male væggen den samme farve som sofaen. En lys blå sofa med en mørk blå væg, men er et godt valg. For en fed look, vil en kontrasterende nuance som orange gøre tricket, eller vælge en neutral for en mere jordnær stil. Find en farvekombination, der er til din smag og sammenligne farveprøver.

•Find et tæppe, der har både sofa og væg farver i det, hvis du vælger. Eller gå med en neutral. Når du har malet væggene og flyttede din sofa på plads, et farveskema vil begynde at dukke op og du vil kunne vælge tæppet og dine andre tilbehør meget lettere.

•En sofa af enhver farve ser godt ud med et stort stykke af kunst på væggen bag den. Vælge noget, der matcher din personlige stil og dit farveskema. Som et alternativ til et stort stykke kan du også gruppen små billeder galleri-stil.

•Decorate sofa med et par pyntepuder, og endda nogle store puder, der kan bruges som ekstra siddepladser på gulvet. Hvis din sofa er en solid farve, vælge puder med et mønster. Hvis du udsmykning med mønstret sofa, find pyntepuder i supplerende solid farver.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com