Sådan Decorate med Bolla Sofa

April 13

Bolla Carbon sofa, lavet udelukkende af CB2, et datterselskab af kasse og tønde, har et rent design og et moderne look. Denne kul-farvet sofa fungerer godt med moderne eller moderne udsmykning stilarter, har en struktureret, uden dikkedarer look. Brug din Bolla sofa til din fordel, når dekorere et værelse med denne frisk look. Bruge et farveskema, der blander med mørkegrå af denne særlige sofa til at gøre dit værelse ser, koordineret og eftertænksomt planlagt.

Instruktioner

•Vælge et farveskema. Moderne udsmykning favoriserer paletter, der er neutrale eller simple farver. Sort, grå, hvid og taupe alle arbejde som en neutral baggrund for denne stil. Vælge en mørkere farve som sort og en lysere nuance som fløde eller beige til at gå med Bolla.

•Hold rumbelysning med hvide eller lysegrønne vægge. Ikke bruge tapet og stick med en mat finish til din maling. Hvidhed af væggene antyder renlighed og rummelighed, som er afgørende i moderne eller moderne udsmykning.

•Tilføj andre møbler med lignende linjer. Bolla har skarpe vinkler, sunkne arm puder og lille, forsænket ben. Stole, borde og andre møbler, der efterligner denne design vil bidrage til at gøre dit værelse ser afbalanceret. Afrundede, støbt og formede møbler fungerer godt med moderne udsmykning og denne særligt sofa.

•Tilføj nogle trendy accenter i metalliske nuancer eller signatur farve. Bringe nogle vitalitet i dit moderne værelse ved at tilføje en enkelt lyse hue eller glitrende tilbehør. Lyse lilla pyntepuder supplere den dæmpede grå Bolla sofaen. En chrome figur på et glas sofabord tilføjer glans. Eller tilføje en oversize, mørk bronze indrammet spejl til at matche de oversize puder i sofaen. Dette vil tilføje en luksuriøs effekt til dit ellers minimal look.

•Soften skarphed af din farveskema og vinklet møbler med bløde, indirekte belysning. Overhead track lys, naturligt lys fra windows eller flere grupperinger af gulv lamper kan lysne et værelse, fysisk og følelsesmæssigt. Brug mindre belysning til at skabe en skyggeagtig udseende og mere lys til en store øjne lyse føler.

•Tilføj tekstur kunst indrettede med bløde tekstiler. Tre-dimensionelle illustrationer som vævet væg kurve, slagne metal skulpturer eller udskåret træ abstrakt stykker fylde tomme pladser og tilføje interesse for dit værelse. Blødgøre den glatte akryl blanding af Bolla sofa ved at tilføje en kaste tæppe fremstillet af falske pels eller herunder en tekstureret tæppe lavet med en boucle mønster.

Tips & advarsler

  • Gøre din sofa kernen af rummet ved at gruppere andre møbler og tilbehør rundt om den.
  • Undgå at indføre for mange mønstre og teksturer, som dette kan bortlede opmærksomheden fra den glat fornemmelse af moderne indretning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com