Sådan Decorate med børstet stål

February 6

Sådan Decorate med børstet stål

Børstet stål er en blødere, mat version af standard rustfrit stål, en fælles finish i moderne design. Stål finish låne en urbane, industrielle smag til hjem design, som supplement til minimalistisk indretning og tilføje en uventet kant til en mere traditionel værelse. Børstet rustfrit stål integrerer godt med andre metal finish samt, såsom kobber, børstet nikkel og krom.

Instruktioner

•Opdater træt køkken med børstet rustfrit stål apparater som et køleskab, ovn og opvaskemaskine. Nogle producenter tilbyder mulighed for udskiftning kun frontplader med rustfrit stål for at holde omkostningerne nede.

•Accent badeværelse indretning med børstet rustfrit stål hardware. Vælg et slankt design for vask og bruser vandhaner, og Gentag accenter i håndklæde barer og skuffen trækker.

•Tilføj en opskalere touch til boligarealer med børstet rustfrit stål accenter. Dette kunne omfatte dekorative gardinstænger eller korsblomster, metal ben på en glas-topped sidebord eller børstet stål billedrammer arrangeret langs kaminen.

•Tilføj børstet stål hovedgærde til soveværelse design. Gentag finish i hardware på dressers og sengelamper. En lille børstet stål papir kurv gemt under skrivebordet tilføjer stil til en verdslige element. Indarbejde blødt sengetøj og puder i Plys stof til at opveje de barske linjer af metal accenter.

Tips & advarsler

  • Bruge børstet stål sparsomt til at undgå at skabe en kold, steril atmosfære i rummet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com