Sådan Decorate med brun & gul

May 2

Sådan Decorate med brun & gul

Udsmykning med en brun og gul farve ordning vil give dit hjem en jordnær, natur-inspirerede look. Brown varierer i skygge fra rige chokolade til at tan, mens gule spænder fra smør til dyb sennep. Afhængigt af din home decor smag, vælge to af disse nuancer og oprette en tilpassede udseende i ethvert rum, fra det store soveværelse til køkkenet. Du kan arbejde den alsidige farveskema med eksisterende neutral-minimalistisk indretning at spare tid og penge.

Instruktioner

•Paint væggene en rig chokolade skygge for at tilføje varme til et værelse, eller en lys buttercup gul hue til at oprette en solrig vibe. En anden mulighed er at vælge en creme eller hvid skygge til at give en neutral baggrund for den gule og brune indretning.

•Hent møbler. Dekorere et soveværelse med en mahogni eller kirsebær hovedgærde, kommode og natbord sat for en elegant look. Forbedre din stue med en sofistikeret udseende mørk brun læder eller linned sofa og kærlighed hjemsted par.

•Decorate med gule og brune tekstiler. Dække en seng med sennep eller smør gule dyne med hvide blomster for at opfriske mørk brun soveværelse vægge eller møbler. Lysne op en brun sofa eller stol med gul bomuld pyntepuder og en matchende kaste tæppe.

•Opret kontrast med væg udsmykning. Jorden gule vægge med mørkebrune træhylder fyldt med samleobjekter eller rammens byder familie billeder. Tilføje et touch off friskhed til mørke brune vægge med gule og hvide illustrationer eller vintage hvid porcelaensplader med gule blomstermønstre.

•Enhance plads med friske gule blomster. Vise muntre solsikker, tulipaner eller margueritter i vintage mælk glas eller rustikke udseende bambus vaser på hylder og borde. Bruge en levende gule og hvide rose buket i en brun keramik vase som en spisestue eller køkken tabel centerpiece.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com