Sådan Decorate med brun møbler & grå vægge

September 8

Grå kan se forfærdelig kedeligt på væggene, og brun møbler kan være kedeligt, også. Ikke overraskende, kan brun møbler i en grå-malet værelse se akavet og malplaceret uden omhyggelig planlægning. Når det er sagt, du kan gøre et rum ser målrettet og indbydende med grå og brun ved at vælge den rigtige mønstre, teksturer og stilarter til møbler og tilbehør. Gør ethvert rum i dit hjem en komfortabel grå og brun haven ansætte et par væsentlige design tips.

Instruktioner

•Vælg en grå og en brun, der supplerer hinanden. En lys-grå maling suppleret med møbler, der har en mellem-brun nuance giver et blødt look til et værelse. Mørk grå vægge vil gøre et rum ser mindre, især kombineret med mørke brune møbler. Sammenlign farver side om side før maleriet hele rummet.

•Liven op din grå værelse ved at vælge møbler, der er dristige mønstre. En geometrisk, blomster eller plaid mønster i en stol eller sofa kan bringe visuel interesse til en ellers almindelig værelse. Vælge stykker, der har spændende teksturer, såsom udskårne træ ben på tabeller eller nubby eller Plys stof til polstring.

•Incorporate grå-hued tilbehør i din farveskema til at binde sammen væggene i dit værelse. Et par two-toned grå puder kastet tilfældigt på tværs af en sofa eller en blød grå tæppe kunstfærdigt draperet over arm i en stol vil hjælpe med at bringe farverne sammen.

•Tilføj andre brun-farvede elementer til væggene til at give en følelse af balance og sammenhæng til dit værelse. Vælg billeder, der indeholder brown-hued elementer eller have rammer, der matcher farven på dine møbler. Vælge væg tilbehør, der har lignende stilarter og farve for at afspejle design af møbler stykker.

Tips & advarsler

  • Tilføje et par af skinnende eller glitrende tilbehør såsom et par sølv lysestager eller gyldne figurer at pynte de bløde farver af brunt og gråt.
  • Vælge en fed tredje farve til din farvepalet for en signatur farve på dit værelse. Bruge den brune og grå som baggrund farve og optage din signatur nuance med stof af dine møbler og i små tilbehør.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com