Sådan Decorate med dæmpet gul

January 3

Sådan Decorate med dæmpet gul

At vælge hvordan man kan dekorere et rum kræver en god grad af planlægning og overvejelser. Du skal træffe afgørelse om en farve at male væggene og derefter beslutte, hvordan lys at farve skal være. Du også nødt til at finde andre farver, der vil koordinere godt med din valgte væggen farve. Dette gøres bedst ved at studere et farvehjul og afprøve hvor godt visse farvekombinationer arbejde sammen. Dæmpet gul kan bruges til at oprette varm og trøstende interiør, især når det er parret med specifikke harmonisk nuancer.

Instruktioner

•Kontakt en kolorere hjul at lære, hvad farver fungerer bedst med dæmpet gul. Color harmoni opstår, når forskellige nuancer er sat sammen for at skabe en farvekombination, der behager øjet. En analog farveskema baseret omkring dæmpet gul bruger de to farver på begge sider på farvehjulet. Farver, som er analoge til dæmpet gul kan omfatte en lysere gul, gul-grøn, gul-orange og orange, afhængigt af skyggen af dæmpet gul du bruger. En komplementære farve ordningen er lavet ved hjælp af en given farve og farven lige over det på farvehjulet. Dette skaber en stabil kontrastfyldte effekt. Dæmpet gul nuancer er suppleret af nuancer af blå-violette og violet. Bruge disse farver til at skabe harmonisk design projekter.

•Decide på et farvetema for rummet du er udsmykning. Du kan opnå en moderne effekt ved at tilføje elementer af orange og lilla til dæmpet gul. Skabe et look der minder om engelsk interiør ved at tilføje nuancer af grøn, rød og blå. Bruge lysere nuancer af gul samt dæmpet gul toner til at skabe en solrig plads. Tilføj bløde nuancer af rød og orange til at skabe en varm og trøstende miljø. Bruge en hvid trim omkring dæmpet gul overflader til at skabe en enkel, sprød og elegant effekt.

•Tag inspiration fra naturen. Farver findes sammen i naturen følger ikke altid en streng mønster eller regler af design. Naturligt er forekommende farvekombinationer dog ofte harmonisk, smukke eller slående. Gå en tur udenfor eller gennemse billeder af blomster, dyr eller natur scener at finde inspiration. Et eksempel på en natur-inspirerede farvekombination er dæmpet gule vægge trimmes i offwhite accent med tekstiler i afdæmpet og mudret nuancer af mursten og taupe. Dette set-up er inspireret af farver findes i en farmer field i sensommeren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com