Sådan Decorate med Diwali Diyas

April 17

Diwali Diyas er håndlavede, keramiske lysestager. Mange er lavet af terracotta og udformet i landdistrikterne Indien. De er repræsentative for Diwali, eller Festival af lys og sødme. Det er et symbol på god sejr over ondskab, sandhed over falskheden og lysstyrke over mørket. Diya: små earthern lygte. Det er oplyst til dekorative og pujan formål. Kanterne er ikke perfekt i form, men hellere have en flowy, flosset udseende. Diwali Diyas er malet med forskellige designs, så du er sikker på at finde en til at gå godt i din indretning.

Instruktioner

•Vælg diwali diyas, der komplimenterer din indretning. De er tilgængelige i traditionelle design, moderne design, piedestal designs og selv sæsonbestemte mønstre, såsom snefnug. Lamperne kan dekoreret med spejl-arbejde eller Jaris eller prydet med duftende tørrede blomster.

•Decorate med en diwali diya indeholdende en tud-lignende figur langs læbe af stearinlys indehaveren. Dette er modelleret efter en traditionel indisk Diya lampe. Denne lampe blev brugt i festlighederne som Diwali. Der er én tud typisk, men der kan være så mange som 21.

•Sæt te-lys stearinlys i hver diwali diya. Mens de traditionelle lamper bruger en bomuld vægen, med olie eller ghee som den brændende brændstof, er andre diwali diyas lavet for at holde en te stearinlys.

•Sæt lamper omkring dit hjem, inde og ude, at byde velkommen til guderne. Nat af Diwali er den mørkeste af året. Tradition anfører at diyas velkommen guddommelige kraft ind i huset. I virkeligheden, menes det, at gudinden Lakshmi kommer ind i hjemmet med det bedste dekoration og de fleste lys.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com