Sådan Decorate med egetræsmøbler

March 26

Sådan Decorate med egetræsmøbler

Eg møbler er holdbare og vil vare i dit hjem for mange årtier, ifølge webstedet Four Corners handel. Eg har tendens til at være gul eller gylden i farven, når den naturlige træ er kun omfattet af klare finish. Dette giver møblerne honning eller en bleg te farve udseende. Denne type møbler fungerer bedst i skødesløs hjem og vil give dit værelse en hytte-stil appel.

Instruktioner

•Vælg overstuffed, polstrede sofaer og lænestole. Komfortabel stil med denne type møbler vil gå godt med eg accenter. Rattan stole og vidjer tilbehør også blander godt med denne type af træ.

•Vælg pastel farver, som sage green, bleg blå og gul for at male dine vægge eller vælge hyggelig tapet scener. Off-White og beige farver vil visuelt forstørre rummet sammen med egetræ, så det er et klogt valg for små værelser. Du kan tilføje smide puder og tæpper i dristigere farver for at undgå monotoni i en neutral-tonet værelse.

•Look for vintage stoffer, såsom toile og chintz bruge som stof til sengetøj eller gardiner. Land-tema tekstiler med udendørs scener som blomstermønstre, heste eller forskellige typer af blade vil føje til den hyggelige appel. Stejle hvide gardiner vil forbedre den friske, luftig fornemmelse af, at egetræ giver til et værelse.

•Vælg victorianske, shabby chic eller sommerhus stil malerier og skulpturer til din værelser til at fremhæve de lyse toner af træ. Billeder af landskaber, enge eller træ-foret landeveje vil tilføje en rolig stemning til dit værelse.

•Brug masser af tæpper og smide puder rundt i lokalet til at foreslå et land atmosfære. Skiftevis, kan du vælge franske Country indretning, der antyder komfort, endnu stadig giver look af elegance i dit hjem, som en lys stativ med miniature lampeskærme eller vævede kurve som magazine indehavere. Plaid, tjekket, stribet og provencalsk tekstiler vil forbedre udseendet fransk land ifølge livlig dame Boutique hjemmeside.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com