Sådan Decorate med en antik røde fløjl sofa

April 28

En antik røde fløjl sofa er en iøjnefaldende, oprindelige omdrejningspunktet for en fed værelse. Da en røde fløjl sofa er så fed, designe resten af dit værelse rundt i sofaen i stedet for at sætte det i et rum med andre dramatiske stykker. For meget farve og tekstur kan overmande et værelse, så tænk "minimal" når udsmykning med røde fløjl sofa. Ikke alle reds er de samme, så hold øje med din skygge, når du vælger accenter med din sofa.

Instruktioner

•Arrange sofa foran en mørk eller fløde mur. Travlt mønstret tapet vil være for meget med den antikke sofa. Holde det simpelt.

•Look til cut-glas lamper og vaser til fange farven på sofaen, når rummet er tændt. Fylde Vaserne med calla lillies, hvide eller lyserøde roser eller andre bleg-farvet blomster.

Hæng et abstrakt maleri med et strejf af røde i det. Forsøge at matche det til farven på din antik sofa; det vil hjælpe trække rummet sammen. Sætte det på væggen direkte bag sofaen.

Hæng sort eller cream romerske nuancer på vinduerne og rammen alle dine billeder og spejle i sort eller cream. Arbejde mod skyggen på dine vægge, når du vælger accent farver.

•Flank antikke sofaen med træ end tabeller, der matcher farven på træ på den antikke sofa. Top dem med vaser eller lamper du har valgt.

Tips & advarsler

  • Overvej at vælge ekstra møbler i nuancer end rød. Creme wing stole er en nice accent til en rød antik sofa.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com