Sådan Decorate med en brun lædersofa

February 28

Brun lædersofa er klassisk indrettet i et hjem, og det er ikke svært at dekorere resten af rummet for at koordinere godt med det. Lædermøbler låner en maskulin, moderne appel til et værelse, eller du kan blødgøre udseendet med indretning at give rummet en traditionel eller land look. Brown er en neutral farve, der koordinerer med mange forskellige farver og stilarter.

Instruktioner

•Brug grønne som en accent farve i rum med en brun sofa. Grøn er en neutral farve, der giver et afslappet look til et værelse. Dit valg spænder fra intense nuancer af smaragd grøn til blødere nuancer af sage green, der fungerer godt med brun sofaen. Grønne farver give et strejf af sindsro og en fredfyldt atmosfære til interiør. Denne kombination giver en plads et naturligt friluftsmenneske look. Kast, puder og tæpper er bredt tilgængelige i grønne nuancer.

•Purchase robuste møbler, der har mørke træ toner til at supplere dit værelse og give det en maskulin, moderne føler. Bruge maleri med fed abstracts og store, moderne skulpturer for at højne dette look.

•Brug røde nuancer af Bourgogne eller rust til at forstærke den brune lædersofa og skabe intensitet i rummet. Disse farver giver rummet en energisk udseende og er perfekt til et værelse, du bruger til underholdende. Brown er en beroligende skygge og udstråler lav intensitet, så ved hjælp af energiske farver er den perfekte måde at supplere sofaen og skabe balance i rummet.

•Anbring din sofa, så at det er overfor brændpunkt i rummet, såsom en pejs, TV eller stort vindue med udsigt. Mere end én person sidder normalt på en sofa, så brug sofaen på denne måde skaber en mulighed for at få bedst ud af focal point.

•Tilføj to eller flere accent farver til den neutrale base af brunt. Du kan give rummet en art deco-flair ved hjælp af fed accent farver såsom guld, rød eller orange toner. Oprette en traditionel stemning ved hjælp af andre varme farver såsom taupe og abrikos, til at give rummet en hjemlig atmosfære hvor familiemedlemmer kan slappe af og slappe af efter en hård dag på arbejdet eller i skolen.

•Pick ud af tilbehør, der understreger den følelse, du vil oprette i rummet. Vælg gammeldags, håndlavede tæpper, victorianske lampeskærme, og klud eller flettede tæpper til at give rummet et land, afslappede appel. Hvis du ønsker en Southwestern eller maskuline appel for området udvælge billeder eller andre elementer med fiskeri motiver, gevirer eller udendørs scener.

Tips & advarsler

  • Næsten enhver farve vil koordinere godt med brune, med undtagelse af lyse gule, lyserøde toner, ren hvid eller sort.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com