Sådan Decorate med en brun stue

January 11

Sådan Decorate med en brun stue

En brun stue er lettere at dekorere end du måske tror. Brown kan være mørkere end andre farver, men det er alsidig nok til at gå med hver stil af indretning, fra moderne til rustik. Arbejde med brune på dine vægge eller møbler for bedste resultater, og du har et boligareal, alle vil nyde.

Instruktioner

•Pick farver for en tiltalende farvepalet i din stue. Vælg to eller tre lysere farver til at bryde op tyngde i brun. Med chokolade brun, tilføje turkis og creme til et moderne look. Hvis du foretrækker en neutral stue, gå med beige, hvid eller grå.

•Vælg møbler, der modregner brune på dine vægge. For at lette den tyngde, lavet af mørke farver, kigge efter stofbetrukne møbler eller lys træ toner, der giver en kontrast til dine vægge. Hvis du går med en afslappet atmosfære, pair en hvid, nødstedte klædeskab med et sæt ende tabeller at tilføje lys og farve til din stue. En plaid stof-dækket sofa og matchende stol i en dækkende farve vil gå med en traditionel eller land tema.

Hæng en koordinerende vindue behandling. Gå med farver, lysere end brun for den bedste effekt. Mørke farver har tendens til at klare sig, og dette skaber et samlet tyngde i dit værelse. Lysere nuancer bryde op den mørke farve, lempelse nogen tyngde. Linned er ideelt, fordi det er lys og fås i mange farver. Hvis du ønsker en formel tone, kigge efter kraftig bomuld eller brokade gardiner.

•Tilføj en række lamper til din dagligstue. Gulvet og tabellen lamper tilføje steder af varmt lys, der hjælpe med at belyse et værelse med brune vægge eller møbler. Mod brune maling eller træ er lampe lys indbydende. Kig efter lys-farvede lampeskærme at skabe kontrast til din brun stue.

•Brug et tæppe, der giver farve til din dagligstue. En lys farve er ideel, især hvis dit gulv er mørke. Matche en lys farve, der er på din sofa puder, en stol eller i et maleri til at udligne de vægge eller møbler og giver rummet en komplet look.

•Accessorize din dagligstue med farver at hjælpe balance out brown. Matche de markeringsfarver, du har valgt med puder, kast og lampeskærme. Tilføje steder i lyse farver med buketter og stearinlys. Hænge et maleri, fyldt med en vifte af lyse farver som et brændpunkt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com